• LIFE&STYLE

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγα για ψώνια και δεν με αναγνώρισε κανείς! (pic)

    • NewsRoom
    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγα για ψώνια και δεν με αναγνώρισε κανείς! (pic)

    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Για ψώνια βγήκε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκειμένου να αποφύγει τον πολύ κόσμο και να μπορέσει να κυκλοφορήσει ανενόχλητος.

    Μερικές φορές ακόμα και οι διάσημοι θέλουν να κάνουν απλά, καθημερινά πράγματα, όπως να κάνουν τα ψώνια τους στο σούπερ μάρκετ, χωρίς να περικυκλώνονται από θαυμαστές.

    Έτσι και ο Greek Freak, πρωταθλητής του NBA, όπως ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, πήγε σε ένα κατάστημα αργά το βράδυ και δεν τον αναγνώρισε κανείς!

    Όπως φαίνεται και από τη σέλφι φωτογραφία που μοιράστηκε, φορούσε ένα φούτερ με κουκούλα και την απαραίτητη μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού. Σχεδόν ινκόγκνιτο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να περάσει απαρατήρητος!

     «Το να βρίσκομαι σε ένα παντοπωλείο αργά το βράδυ, ίσως είναι το πιο χαλαρωτικό πράγμα», έγραψε.

    Και πρόσθεσε: «Δεν με αναγνώρισε κανείς!!».

    Δείτε τα tweets:

    Σημειώνεται ότι πλέον, ο Έλληνας άσος του NBA έχει επιστρέψει στην Αμερική και το Μιλγουόκι για να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα μπασκετική σεζόν. Ο στόχος του παραμένει ίδιος, να βρεθεί ξανά στους τελικούς και να διεκδικήσει το πολυπόθητο τρόπαιο στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ παγκοσμίως, το NBA.

    Πρόσφατα, μάλιστα, οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν media day και μίλησαν στους δημοσιογράφους για τα σχέδιά τους, ενώ ο Γιάννης αποκάλυψε ότι έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του, αλλά και την οικογένειά του.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο Προεδρικό η οικογένεια Αντετοκούνμπο – Γιάννης: Πάντα ήμασταν Έλληνες

    Συνάντηση μεγατόνων για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκο Γκάλη

    Ποιος είναι πιο Έλληνας; Ο Μπογδάνος που κυνηγάει ανήλικα ή ο Αντετοκούνμπο που τιμά τη χώρα του;



    ΣΧΟΛΙΑ