• LIFE&STYLE

    Ποιο Viagra; Οι άντρες έχουν έναν ανέλπιστο σύμμαχο για καλύτερο και περισσότερο σεξ!

    • NewsRoom


    Σεξ, μπύρες και ωραίες γυναίκες. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας άντρας; Επιστημονική έρευνα έρχεται να αποδείξει πως οι άντρες μπορούν να ζήσουν σαν ένας ροκ- σταρ!

    giphy boobs

    Ίσως να είναι και τα καλύτερα νέα για τους άντρες που λατρεύουν την μπύρα όσο και το σεξ, καθώς από ότι φαίνεται αυτά τα δύο μπορούν να “συνυπάρξουν” υπέροχα. Νέα έρευνα έρχεται να   την κακή φήμη που έχει η μπύρα και εν γένει το πότο όσον αφορά την σεξουαλική απόδοση των αντρών.

    sex

    Για χρόνια οι περισσότερες έρευνες έδειχναν πως η κατανάλωση ποτού μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σεξουαλική ζωή ενός άντρα, δημιουργώντας κυρίως προβλήματα στύσης. Εξαιτίας αυτού, όταν ένας άντρας είχε ανάλογο πρόβλημα το συνέδεε αυτόματα με την κατανάλωση αλκοόλ.

    Οι ειδικοί όμως πλέον, υποστηρίζουν, πως το αλκοόλ και συγκεκριμένα η μπύρα, όχι μόνο δεν κάνουν κακό στις σεξουαλικές επιδόσεις των αντρών, αλλά αντίθετα τις βελτιώνουν.

    Σύμφωνα με έρευνα, μερικές “δόσεις” αυτής την γλυκιάς ουσίας, μπορεί να βελτιώσουν τη λίμπιντο όπως και την διάρκεια της. Συγκεκριμένα ο ειδικός γιατρός κ. Kat Van Kirk τονίζει πως η κατανάλωση μπύρας μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα όσον αφορά την αντρική στύση.

    drink-beer

    Σύμφωνα με τον ίδιο η μπύρα είναι γεμάτη από ουσίες του αλκοόλ γνωστές ως “phytoestrogens”, οι οποίες έχουν αποδειχτεί πως καθυστερούν τον οργασμό.

    Μάλιστα, οι μαύρες μπύρες είναι εκείνες που κυρίως τονώνουν την σεξουαλική επιθυμία. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της μεγάλης περιεκτικότητας τους σε σίδηρο, στοιχείο το οποίο αυξάνει τα ερυθρά αιμοσφαίρια προκαλώντας σεξουαλική διέγερση.

    Η μπύρα όμως φαίνεται πως δεν βελτιώνει μόνο τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι αλλά και κάτι ακόμη.

    DRINKING BEER

    Συγκεκριμένα, έρευνα του ιταλικού ινστιτούτου “Italy Fondazione di Ricerca e Cura” δείχνει πως η κατανάλωση της μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών και εγκεφαλικών επεισοδίων τουλάχιστον κατά ένα τρίτο.

    Εάν μάλιστα η κατανάλωση αυτή συνδυαστεί και με συστηματική άσκηση, όχι μόνο θα γίνει η καρδιά σας πιο υγιή, αλλά θα βελτιωθεί και η αντοχή σας στο κρεβάτι.

    guinness beer sex

    Τέλος η καλύτερη επιλογή φαίνεται πως είναι η μπύρα Guinness, η οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Η κατανάλωση της μπορεί να βελτιώσει συνολικά την υγεία σας, όπως και το στομάχι σας, καθώς θα αποφευχθούν και ανάλογες καούρες την στιγμή που δεν θέλετε…

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/gimni-apokalipsi-kolazi-epidoxi-proti-kiria-ton-ipa-melania-trump/63479

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/apistefti-stigmi-pou-tigris-katasparazi-mia-epikindina-afeli-touristria-video/63571



    ΣΧΟΛΙΑ