• LIFE&STYLE

    Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις φεύγοντας για διακοπές

    διακοπές


    Πάνω στον πανικό και το τρέξιμο του να ετοιμάσεις τα πράγματά σου για τις διακοπές – ειδικά αν είσαι άνθρωπος που τα αφήνει όλα τελευταία στιγμή!- όλο και κάτι θα ξεχάσεις.

    Είτε είναι να φύγεις για ένα τριήμερο είτε για περισσότερες μέρες, είτε θα πας κάπου κοντά είτε σε έναν πιο μακρινό προορισμό, θα πρέπει να έχεις το νου σου σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα πέρα από τα βασικά. Ναι, τα ρούχα, τα εσώρουχα και τα παπούτσια σου δεν θα τα ξεχάσεις, τι γίνεται, όμως, με κάποια άλλα αντικείμενα, που ενώ τη μια στιγμή τα θυμόμαστε την άλλη τα ξεχνάμε;

    Δες παρακάτω τι δεν πρέπει να ξεχάσεις φεύγοντας και αν θεωρείς ότι δεν θα τα θυμάσαι πάλι, σημείωσέ τα!

    1. Μαγιό: Ίσως να γελάς αυτή τη στιγμή, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που ξεχνάνε το μαγιό τους! Ειδικά όταν πρόκειται να ταξιδέψουν σε μέρος που δεν είναι παραθαλάσσιο, δεν αποτελεί προτεραιότητα το μαγιό και έτσι μένει εκτός βαλίτσας. Επειδή, όμως, ποτέ δεν ξέρεις και ίσως να τύχει μια καλή και απροσδόκητη ευκαιρία για μπάνιο, το μαγιό πρέπει να το έχεις μαζί σου οπωσδήποτε.

    2. Φορτιστές: Φορτιστή κινητού, τάμπλετ, λάπτοπ και για όποια άλλη συσκευή πρόκειται να πάρεις μαζί σου. Έστω και αν η παρέα θα πάρει μαζί της φορτιστές, εσύ καλό θα είναι να έχεις τους δικούς σου. Δεν χρειάζεται να τσακώνεστε για το ποιος θα πρωτο-φορτίσει, ούτε να τρέχεις στο νησί να βρεις κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές.

    3. Πιτζάμες: Να κάτι που είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις. Είναι από τα πράγματα που δεν πάει το μυαλό μας και το καταλαβαίνουμε όταν βρισκόμαστε σε διακοπές και έρχεται το βράδυ. Μην ξεχάσεις, λοιπόν, να προνοήσεις για τις πιτζάμες σου ή έστω για κάποια άνετα ρούχα, τα οποία θα τα φοράς όταν κοιμάσαι.

    4. Γυαλιά ηλίου/ μυωπίας/ φακούς/ υγρό φακών: Όλα αυτά που θα σε κάνουν δηλαδή να μην περάσεις καθόλου καλά, αν τύχει και τα ξεχάσεις. Αν υποθέσουμε ότι χωρίς γυαλιά ηλίου θα μπορέσεις να τις βγάλεις τις διακοπές (με δυσκολίες βέβαια), χωρίς όλα τα υπόλοιπα σίγουρα δεν θα τα καταφέρεις.

    5. Ταυτότητα/Διαβατήριο: Αν πρόκειται να ταξιδέψεις με αεροπλάνο, τότε είναι απολύτως απαραίτητα. Αν όχι, καλό θα είναι να τα έχεις μαζί σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Πέρα από το ότι ίσως να σου χρειαστούν κάπου, για να κλείσεις ένα δωμάτιο ή για κάτι παρόμοιο, καλό θα είναι να έχεις ένα έγγραφο μαζί σου, που να αποδεικνύει το ποιος είσαι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: White t-shirt: 3 στιλάτα σύνολα με ένα κομμάτι – κλειδί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 9 +1 κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις τώρα στις ενδιάμεσες εκπτώσεις!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 4 κοινά λάθη στη ρουτίνα ομορφιάς που σαμποτάρουν το δέρμα σας



    ΣΧΟΛΙΑ