• LIFE&STYLE

    White t-shirt: 3 στιλάτα σύνολα με ένα κομμάτι – κλειδί


    Ποιο είναι το βασικότερο κομμάτι μιας γκαρνταρόμπας; Μα φυσικά το απλό, λευκό T-shirt, ένα μπλουζάκι που δε γνωρίζει ηλικίες, σωματότυπους, στιλ και εποχές! Είναι διαχρονικό, πάντα εντός μόδας και ο καλύτερος σύμμαχός σας για να υιοθετήσετε εκκεντρικές τάσεις και να ισορροπήσετε ένα look. Σίγουρα στην αγορά θα βρείτε μία ευρεία γκάμα σχεδίων και γραμμών, πιο στενά ή φαρδιά, με πιο βαθιά λαιμόκοψη, με σκαφτό μανίκι -και πολλά άλλα.

    Εσείς αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ποιότητα, καθώς είναι πολύ σημαντική για τα basic κομμάτια σας. Άλλωστε, σκοπός τους είναι να τα έχετε για πολλά χρόνια και να παραμένουν άψογα, ώστε να μπορούν να σας συνοδεύσουν παντού! Επομένως, προσέξετε το ύφασμα να μην είναι πολύ λεπτό για να μην τσαλακώνει με το παραμικρό και να μη διαγράφει το στήθος σας. Επιπλέον, καλό είναι μην είναι πολύ διάφανο. Θέλετε ένα συμπαγές ύφασμα που θα πέφτει χαλαρά επάνω σας, χωρίς να καταπιέζεστε. Προσοχή: Μην παραλείπετε ποτέ να δοκιμάζετε τα Τ-shirts, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε, αν σας ταιριάζουν ή όχι.

    Και ενώ οι περισσότερες από εσάς ήδη έχετε τουλάχιστον από ένα στην ντουλάπα σας, το πιο πιθανό είναι να μην το φοράτε παρά μόνο στο σπίτι ή το γυμναστήριο! Εμείς φτιάξαμε τρία σύνολα, ένα για κάθε ώρα της ημέρας, ώστε να πάρετε ιδέες και να ανακαλύψετε τη διαχρονική του αξία σε casual ή chic εμφανίσεις.

    1. Office Time
    Ένα καλής ποιότητας κοντομάνικο μπλουζάκι μπορεί να σταθεί κομψό και στα σύνολα γραφείου, ακόμα και στον πιο αυστηρό χώρο. Αρκεί φυσικά να το συνδυάσετε με τα σωστά ρούχα, όπως μία pencil φούστα, μία ζιπ κιλότ ή μία άνετη παντελόνα. Ολοκληρώστε το outfit και με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως μία μεγάλη δερμάτινη τσάντα, που θα χωράει όλα τα απαραίτητα, και μία γόβα ή ένα πέδιλο με μέτριο τακούνι, όπως το slingback. Σχετικά με τα κοσμήματα, φροντίστε να είναι διακριτικά και μίνιμαλ, αποφεύγοντας κρόσσια, έντονα χρώματα και ψεύτικα πετράδια.

    2. Casual Noon
    Για πιο χαλαρές περιστάσεις, είτε πρόκειται για βόλτα στην αγορά είτε για καφέ το μεσημέρι, το λευκό t-shirt δένει υπέροχα με τα denim κομμάτια, όπως τζιν σορτσάκι ή φούστα. Εσείς απλά δώστε χαρακτήρα και στιλ στο σύνολα με ιδιαίτερα αξεσουάρ, για παράδειγμα ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιών ηλίου, layerings από κοσμήματα και μία χρωματιστή ζωηρή τσάντα.

    3. Night Out
    Για τις βραδινές σας… περιπέτειες αναζητάτε πάντα κάτι μοναδικό, για να νιώθετε εκθαμβωτικές, οπότε το λευκό μπλουζάκι μάλλον δεν είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Και όμως, αν το φορέσετε πάνω από ένα λαμπερό shorts με παγιέτες, που είναι και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού, το συνδυάσετε με εκκεντρικά σκουλαρίκια κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, θα φτιάξετε το ιδανικό και ισορροπημένο night outfit. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο!

    Δείτε μερικά outfits εδώ.

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λείο δέρμα στην παραλία: Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε στο παρά 5΄

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρείτε το ιδανικό αντηλιακό που ταιριάζει στο δέρμα σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 4 κοινά λάθη στη ρουτίνα ομορφιάς που σαμποτάρουν το δέρμα σας

     



    ΣΧΟΛΙΑ