• LIFE&STYLE

    DWTS: Η αποχώρηση, τα «καρφιά» και τα παράπονα της Βαλαβάνη


    Μία ακόμη αποχώρηση και μια είσοδος έγινε χθες στο DWTS το οποίο είχε κέφι, μουσική, χορό αλλά και πολλά… καρφιά. Υποψήφιες προς αποχώρηση με βάση την βαθμολογία και την ψήφο του κοινού ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Δωροθέα Μερκούρη, με τη δεύτερη τελικά να αποχωρεί.

    Η Ευρυδίκη δεν έλαβε και τα πιο… κολακευτικά σχόλια για τον τρόπο που χορεύει.

    «Μας απογοήτευσες» ήταν το σχόλιο της Γκαλένα Βελίκοβα η οποία εξήγησε ότι είχε μεγάλες προσδοκίες από το συγκεκριμένο ζευγάρι. «Γιατί; Δεν είμαι χορεύτρια» απάντησε η Ευρυδίκη.

    Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ακόμη πιο επικριτικός λέγοντας πως δεν χόρεψε καθόλου καλά και ότι ήταν η «χειρότερή της» φορά. Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν την έντονη δυσφορία της δημοσιογράφου, η οποία μιλώντας από το green room είπε «Δεν πρέπει πάντα να μας λέτε ότι πάμε καλά, αλλά θέλουμε λίγη εμψύχωση».

    Κατά τα άλλα, στο show έκανε εντυπωσιακή και – πολλά υποσχόμενη – είσοδο η ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής Όλγα Πηλιάκη.

    «Καλώς σας βρήκα. Είμαι πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ χαρούμενη. Σας ευχαριστώ όλους, για τη θερμή σας υποδοχή. Όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, είναι όλοι υπέροχοι. Ελπίζω να καταφέρουμε, με το ζευγάρι μου εδώ, τον Γιώργο, να ανταποκριθούμε  στις προσδοκίες σας. Ανυπομονώ να χορέψουμε», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 3-3-2018)



    ΣΧΟΛΙΑ