• LIFE&STYLE

    Μύκονος: Ο Ματ Ντέιμον ξετρελάθηκε με τα σουβλάκια και άφησε τεράστιο φιλοδώρημα (video)

    • NewsRoom
    Ματ Ντέιμον και αδέλφια Χέμσγουορθ στη Μύκονο

    Ματ Ντέιμον και αδέλφια Χέμσγουορθ στη Μύκονο


    Πόλος έλξης για την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ αποτελεί η Μύκονος, με τον Ματ Ντέιμον και τα αδέλφια Χέμσγουορθ να είναι από τους πιο πρόσφατους διάσημους επισκέπτες του νησιού.

    Οι διάσημοι ηθοποιοί μαζί με τις συζύγους τους, απολαμβάνουν όλα όσα έχει να προσφέρει το νησί των Ανέμων, τα καταγάλανα νερά, την ξέφρενη νυχτερινή ζωή, αλλά και το καλό φαγητό.

    Βέβαια, την τιμητική της έχει η ελληνική κουζίνα. Η παρέα του Ματ Ντέιμον και τα αδέλφια Χέμσγουορ, Λίαμ και Κρις, επισκέπτονται ξανά και ξανά το ίδιο ψητοπωλείο στον Ορνό, όπου γεύτηκαν παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλα ελληνικά πιάτα.

    Όπως έγινε γνωστό, άφησαν μεγάλο φιλοδώρημα για το προσωπικό, συνολικά 1.000 ευρώ, αφού όπως φαίνεται έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση.

    Πέρα από το ελληνικό φαγητό και τις θάλασσες, το πρόγραμμά τους περιελάμβανε και επίσκεψη σε ένα από τα πιο φημισμένα drag show της Μυκόνου.

    «Είμαι περήφανος για το σόου που παρακολούθησα σήμερα» είπε ο Ντέιμον σε ένα από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, στο οποίο δέχεται τις ευχαριστίες από drag queen για την παρουσία του στη σκηνή.

    Δείτε βίντεο από το Mykonos Live TV:

    Δείτε βίντεο από το Mega Καλημέρα:

    Διαβάστε επίσης:

    Μύκονος: Η πολεοδομία επιστρέφει στο «αμαρτωλό» νησί και στα χέρια επίορκου υπαλλήλου

    Μύκονος: Γκρεμίζουν το Sea Satin – Δείτε φωτογραφίες

    Παύλος & Νικόλαος: Το Γλύξμπουργκ δεν είναι το όνομά μας – Στο αίμα μας ρέει Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ