• LIFE&STYLE

    Δύο νέες κινηματογραφικές παραγωγές από το Hercules Film Fund του κ. Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση

    • NewsRoom
    κασιδοκωστας_λατσης

    Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης


    Τη συμμετοχή του στην παραγωγή δύο νέων κινηματογραφικών ταινιών, του «PORT AUTHORITY» και του «ARKANSAS», ανακοινώνει το Hercules Film Fund του κ. Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση. Το Hercules Film Fund (HFF) είναι ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και Ευρώπη. Παραγωγός των ταινιών του Hercules Film Fund είναι η  Rhea Films LLC, η οποία διευθύνεται από τους  Terry Dougas και Jean-Luc De Fanti.

    Η σκηνοθεσία του «PORT AUTHORITY», είναι της Danielle Lessovitz, και πρωταγωνιστούν ο Fionn Whitehead (Δουνκέρκη, Νόμος περί τέκνων) και ο McCaul Lombardi (American Honey, Patti Cakes), ενώ το διάσημο μοντέλο Leyna Bloom, κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Στην παραγωγή συμμετέχει η εταιρεία παραγωγής ταινιών του Martin Scorsese, Sikelia Productions.

    Το «PORT AUTHORITY» είναι ένα love story που διαδραματίζεται στη  Νέα Υόρκη μεταξύ του Paul (Fionn Whitehead) και της Wye (Leyna Bloom). Πρόβλημα στη σχέση αυτή παρουσιάζεται όταν ο Paul ανακαλύπτει ότι η Wye είναι διεμφυλική, οπότε βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιθυμία του για αυτήν αλλά και με τη βία των γύρω του.

    Στην ταινία «ARKANSAS», πρωταγωνιστούν ο Liam Hemsworth (Hunger Games, Independence Day: Resurgence) και ο Vince Vaughn (Hacksaw Ridge, Wedding Crashers), ενώ το σκηνοθετικό ντεμπούτο του κάνει ο Clark Duke (Hot Tub Time Machine, Kick-Ass). O Clark Duke εκτός από τη σκηνοθεσία, υπογράφει το σενάριο και παίζει έναν ρόλο ο ίδιος στην ταινία.

    βινς-βον-λιαμ-χεμσγουορθ
    Liam Hemsworth και Vince Vaughn

    Ο Kyle (Hemsworth) και ο Swin (Duke) είναι δύο «βαποράκια» και δουλεύουν για έναν αρχιμαφιόζο με βάση το Αρκάνσας, τον Frog (Vaughn) τον οποίον δεν έχουν συναντήσει ποτέ. Όταν μια συμφωνία δεν πάει καλά, προκύπτουν άσχημες συνέπειες και αρχίζουν οι περιπέτειές τους.

    γουαιτχεντ
    Fionn Whitehead

    Μέχρι σήμερα, το HFF έχει χρηματοδοτήσει ή συγχρηματοδοτήσει ταινίες όπως το «GOOD TIME»  (σε σκηνοθεσία των αδελφών Safdie, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson, επίσημη επιλογή για το Φεστιβάλ Καννών 2017), το «AMERICAN MADE» (πρωταγωνιστής ο Tom Cruise και  σκηνοθεσία του Doug Liman) και το «SIMPLE FAVOR» (πρωταγωνιστές οι Blake Lively και Anna Kendrick, σε σκηνοθεσία Paul Feig, και παγκόσμια διανομή από Lionsgate).

    Τα επερχόμενα εγχειρήματα του Fund συμπεριλαμβάνουν το «UNICORN STORE» με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson και σε σκηνοθεσία της ίδιας, το «I AM MOTHER» με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με δύο όσκαρ Hillary Swank και το «CHAOS WALKING», σε σκηνοθεσία του Doug Liman, με πρωταγωνιστές τους Tom Holland και Daisy Ridley, και παγκόσμια διανομή από τη Lionsgate.



    ΣΧΟΛΙΑ