• LIFE&STYLE

    Μπέττυ Μαγγίρα: Ποιες παίκτριες του My Style Rocks έχουν στυλίστα – Πώς το κατάλαβε

    • NewsRoom
    μαγγιρα

    Μπέττυ Μαγγίρα


    Η Μπέτυ Μαγγίρα, σε συνέντευξή της στο TV Έθνος, μίλησε για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, αλλά και για τις παίκτριες που έχουν στυλίστα.

    Είναι αλήθεια τελικά πως τα κορίτσια μπαίνουν και αντιγράφουν διάφορα looks από το Instagram; Και σε ρωτάω γιατί το έχεις αναφέρει και εσύ πολλές φορές και θέλω να μου πεις πώς το εντοπίζετε.

    Δεν είναι κακό να βλέπεις πράγματα και να εμπνέεσαι. Δεν είναι εύκολο να αντιγράψεις πιστά το lοοκ ενός μεγάλου brand του εξωτερικού ή ενός μοντέλου. Κι αυτό απαιτεί ταλέντο. Εμείς θυμώνουμε όταν μας λένε ψέματα, δηλαδή «το έκανα μόνη μου. Το ψέμα αποκαλύπτεται. Και πώς αποκαλύπτεται; (σ.σ.: γέλια). Μας τα στέλνουν οι τηλεθεατές. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που μας τα στέλνουν σε φωτογραφίες. Μας λένε οι παίκτριες ότι έχουν αγοράσει τα πράγματα από διαφορετικά μαγαζιά και διαφορετικές περιοχές και τελικά τα έχει λανσάρει ως σετ γνωστό brand σε e-shop.

    Εσύ παίρνεις ιδέες για look από το Instagram;

    Εννοείται πως παίρνω. Και από το Pinterest. Είναι θέμα έμπνευσης. Βλέπω, ας πούμε, μια φούστα που έχω μια παρόμοια στην ντουλάπα μου και ανακαλύπτω κι εγώ συνδυασμούς που ίσως δεν είχα σκεφθεί. Δεν κάνω όμως copy paste την εικόνα. Αυτό είναι μόδα. Έμπνευση και όχι αντιγραφή. Και επίσης, να μπορείς να διακρίνεις αν αυτό που βλέπεις σου ταιριάζει ή όχι.

    Είπατε επίσης πως κάποιες συμμετέχουσες ίσως διαθέτουν στυλίστα. Χωρίς να θέλω να μου κατονομάσεις, εσύ γνωρίζεις συγκεκριμένη περίπτωση;

    Είναι ηλίου φαεινότερον. Όταν βλέπεις μια κοπέλα τρεις εβδομάδες και δεν το ‘χει καθόλου και έρχεται μια μέρα ξαφνικά με ένα άψογο look, καταλαβαίνεις πως έχει πάρει βοήθεια. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε λοιπόν πως κάποιος στυλίστας τις βοήθησε. Πάλι από τηλεθεατές: «Είδαμε την τάδε με τον τάδε, που έμοιαζε με στυλίστα, να ψωνίζουν μαζί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: My Style Rocks: Ποιος κριτής «κόβεται» λόγω κακής συμπεριφοράς;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η κοσμική Αθηναία κληρονόμος της Fiat που κλέβει την παράσταση στο My Style Rocks

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ερωτικές προβλέψεις – Ιανουάριος 2019: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;



    ΣΧΟΛΙΑ