• LIFE&STYLE

    Πάμελα Άντερσον: Τι δήλωσε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη

    • NewsRoom
    Η Πάμελα Άντερσον στο ξενοδοχείο όπου διαμένει κατά την παραμονή της στην Αθήνα

    Η Πάμελα Άντερσον στο ξενοδοχείο όπου διαμένει κατά την παραμονή της στην Αθήνα


    Κατέφτασε στην Ελλάδα η Πάμελα Άντερσον λίγο πριν την εμφάνισή της στη νέα εκπομπή του Νίκου Κολώνη και ήδη ξεκίνησε την εξερεύνησή της στην πρωτεύουσά μας. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Χολιγουντιανή ηθοποιό έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο και διαμένει.

    Φορώντας ένα total black καλοκαιρινό outfit, η Πάμελα Άντερσον αψηφά το κρύο και φαίνεται έτοιμη για την βόλτα της.

    Η πρωταγωνίστρια του Baywatch, λίγο πριν την επίσκεψή της στην χώρα μας, ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα μια συνέντευξή της όπου μιλάει για την Ελλάδα, τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

    Σε ερώτηση για το αν ξέρει καθόλου ελληνικές λέξεις, δεδομένου ότι έχει επισκεφθεί την χώρα μας αρκετές φορές, η Πάμελα Άντερσον απαντά:

    «Ναι, λοιπόν… ΟΧΙ. Ελπίζω να το προφέρω σωστά. Θαυμάζω τους Έλληνες που είπαν ΟΧΙ κατά την διάρκεια του διάσημου ελληνικού δημοψηφίσματος, αψηφώντας την ΕΕ.

    Το ‘όχι’ ήταν η λέξη σύμβολο κατά την διάρκεια του Φασισμού και έγινε ξανά διάσημο κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης της Ευρώπης, όταν το 2015, η Ελλάδα πραγματοποίησε ένα ιστορικό δημοψήφισμα όπου η πλειοψηφία είπε ‘όχι’ ενάντια στην συμφωνία με τα θεσμικά όργανα και τις τράπεζες της ΕΕ, που θα οδηγούσε την Ελλάδα σε ακόμη μεγαλύτερο χρέος και θα επέβαλε ‘διαρθρωτικές προσαρμογές’ και λιτότητα.

    Ήταν το πιο ηρωικό γεγονός στην πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονταν στους δρόμους, υπήρχε ελπίδα, για πρώτη φορά οι άνθρωποι ένιωθαν αξιοπρέπεια, λέγοντας απλά ΟΧΙ.

    Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (με τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό) αποφάσισε να συνθηκολογήσει και την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε».

    παμελα-αντερσον
    Η Πάμελα Άντερσον στο ξενοδοχείο όπου διαμένει κατά την παραμονή της στην Αθήνα

    Και συνεχίζει: «Σήμερα, αν κοιτάξετε την Ελλάδα, θα δείτε ότι τα περισσότερα αεροδρόμια ανήκουν σε γερμανικές εταιρείες (Fraport), ότι το λιμάνι του Πειραιά ανήκει στους Κινέζους, ότι οι άνθρωποι είναι ακόμα περισσότερο χρεωμένοι, υπάρχει φτώχεια παντού, υπάρχει μαζική μετανάστευση του νεαρού πληθυσμού… οπότε το ΟΧΙ εξακολουθεί να σημαίνει κάτι σήμερα. Είναι ένα σύμβολο που δεν πρέπει να ξεχαστεί».

    Ενώ ερωτηθείσα για το ποιον θεωρεί τον ποιο σημαντικό διάσημο Έλληνα εν ζωή, απαντά: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης – κάποιος που είπε ΟΧΙ όταν ήταν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας και που αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη».

    Στο πλαίσιο της ακτιβιστικής δράσης της, η Πάμελα Άντερσον έχει ιδρύσει το Ίδρυμα Pamela Anderson, ενώ την Κυριακή έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν με την ελπίδα να ελευθερώσει 11 φάλαινες όρκα και 87 μπελούγκα που βρίσκονται σήμερα σε αιχμαλωσία κοντά στην Νακόντκα της Ρωσίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τζεφ Μπέζος: Με νέα μελαχρινή καλλονή στο after party των Όσκαρ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στον «πόλεμο» Madonna και Lady Gaga – Πανικός στο Twitter!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή είναι η πολυτελέστατη έπαυλη της Kris Jenner στην κλειστή κοινότητα του Hidden Hills



    ΣΧΟΛΙΑ