• LIFE&STYLE

    Τέλος στον «πόλεμο» Madonna και Lady Gaga – Πανικός στο Twitter!

    • Νίκη Καξερή
    μαντονα-γκαγκα

    Madonna και Lady Gaga


    «Φωτιά» πήραν τα social media λίγο μετά το τέλος των Όσκαρ, καθώς κυκλοφόρησε μία φωτογραφία με την Madonna και την Lady Gaga να βρίσκονται αγκαλιά, σηματοδοτώντας το τέλος στην «μαινόμενη» για χρόνια βεντέτα τους.

    Αναμφισβήτητα η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στην 91η απονομή των Όσκαρ κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στη σκηνή απέναντι από τον Bradley Cooper με τον οποίο ερμήνευσαν live τη δυνατή μπαλάντα «Shallow» από την ταινία «A Star Is Born» που κέρδισε, μάλιστα, το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Καλύτερο Ορίτζιναλ Τραγούδι.

    Οι χρήστες των social media, αποθέωσαν την Gaga, ενώ κανείς δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε.

    Κάθε χρόνο μετά το τέλος της τελετής απονομής των βραβείων, διοργανώνονται πάρτυ, σε κάποια από τα οποία οικοδεσπότες είναι διάσημα πρόσωπα του Χόλιγουντ.

    Ένα από αυτά είναι και η Madonna η οποία άφησε για λίγο στην άκρη τη ζωή της στην Πορτογαλία και επέστρεψε στο Λος Άντζελες όπου διοργάνωσε το πάρτυ για το οποίο πλέον παραμιλάει ολόκληρος ο πλανήτης.

    Βάζοντας ένα οριστικό τέλος στην «κόντρα» τους -καθώς πολλά έχουν ειπωθεί και από τις δύο μεριές- η Βασίλισσα της Ποπ κάλεσε την -πλέον- Οσκαρική Gaga στο πάρτυ της και έδειξαν σε όλους ότι όλες οι άσχημες στιγμές αποτελούν παρελθόν.

    Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε προκάλεσε πανικό στο Twitter με κάποιους να κάνουν λόγο για photoshop, ενώ ένα βίντεο με τις δυο τους από τη μεγάλη βραδιά δεν άργησε να δει το φως της δημοσιότητας.

    Φήμες λένε πως πλέον επικρατεί «παγκόσμια ειρήνη», μετά την «ιστορική συμφιλίωση»…

    μαντονα-γκαγκα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Lourdes Leon: Πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της Miu Miu η κόρη της Madonna

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απολαύστε τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper στο Shallow από τα Όσκαρ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζένιφερ Λόπεζ: Κάνει pole dancing και τρελαίνει το διαδίκτυο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ