• LIFE&STYLE

    Ο Τζέισον Πρίστλεϊ αποχαιρετά τον Λουκ Πέρι: «Καληνύχτα γλυκέ πρίγκιπα» (pics)

    λουκ περι τζεισον πριστλει

    Λουκ Πέρι και Τζέισον Πρίστλεϊ


    Λίγες ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αξέχαστου ηθοποιού Λουκ Πέρι, ο συμπρωταγωνιστής του από την αγαπημένη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», Τζέισον Πρίστλεϊ αποχαιρέτησε τον φίλο του μέσω Instagram.

    «Μου πήρε αρκετές μέρες για να αποφασίσω πως να το γράψω αυτό…», ξεκίνησε το μήνυμά του ο τηλεοπτικός Μπράντον και συνέχισε:

    «Ο αγαπημένος μου φίλος επί 29 χρόνια, Λουκ Πέρι, ήταν ένας από εκείνους τους πραγματικά ιδιαίτερους ανθρώπους που νοιάζονταν αληθινά.

    Ο Λουκ δεν ήταν μονάχα ένας αστέρας, ήταν ένα απίστευτα δυνατό φως που έσβησε πρόωρα και γι’ αυτό εγώ και τόσοι άλλοι πονούν τόσο πολύ σήμερα.

    Αν είχατε την τύχη να γνωρίσετε ή να συναντήσετε τον Λουκ, ξέρω ότι είστε λυπημένοι σήμερα. Το κερί που καίει δυο φορές πιο δυνατά, σβήνει πιο γρήγορα… Έκαιγες τόσο φωτεινά, Λουκ.

    Καληνύχτα, γλυκέ πρίγκιπα».

    Μετά το πλήθος σχολίων που έλαβε ο Πρίστλεϊ επανήλθε με νέα φωτογραφία στην οποία έγραψε:

    «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Ο Λουκ ήταν περισσότερο από ένας απλός φίλος για μένα. Ήταν ο συμπαίκτης μου, ο δάσκαλός μου, η πυξίδα μου, ο αδελφός μου.

    Ο Λουκ ήταν πραγματικά ένας στο είδος του. Λάτρευε την οικογένειά του, ήταν παθιασμένος για τη δουλειά του και αγαπούσε τους πολλούς φίλους του. Κάθε ζωή που άγγιζε, την έκανε καλύτερη.

    Ήταν στοργικός, ήρεμος, γοητευτικός, ζεστός, αστείος και έξυπνος. Του άρεσε να λέει ιστορίες και να γελάει. Ήταν ένας πραγματικός κύριος και θα μας λείπει κάθε μέρα.

    Αναπαύσου εν ειρήνη, αδελφέ μου».

    Η Σάνεν Ντόχερτι που έκανε δηλώσεις στο People, ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία του πιο αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού των 90’s, Ντίλαν και Μπρέντα και έγραψε «Αυτό το χαμόγελο…»

    View this post on Instagram

    That smile….

    A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς αποχαιρέτησε το ελληνικό Twitter τον Ντίλαν του «Μπέβερλι Χιλς»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Λουκ Πέρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάνεν Ντόχερτι: «Παλεύω με την απώλεια του Λουκ Πέρι και με τις σκέψεις μου» (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ