ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τη μεγάλη νίκη του στο Nomads 2 και την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα μαζί με τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος άνοιξε ένα εξειδικευμένο κέντρο σολάριουμ στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.
Ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε φωτογραφίες από τη νέα του επιχείρηση στο προφίλ του στο Instagram, ενώ το ίδιο έκανε και η σύζυγός του η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ποδαρικό έκανε ο πρώην συμπαίκτης του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor, Κώστας Κοκκινάκης. Ο πολίστας πόζαρε χαμογελαστός, ξαπλωμένος μέσα σε ένα από τα μηχανήματα σολάριουμ.
Από την άλλη, η Όλγα Πηλιάκη πόζαρε κάνοντας σπαγγάτο πάνω στο μηχάνημα.
https://www.instagram.com/p/BsN04_HFaKG/
https://www.instagram.com/p/BsuySurAP0B/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το νέο τραγούδι της Ariana Grande έκανε το καλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία του Spotify
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – Έχασε τον πατέρα του (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Πλουσιότερος κατά 2,5 εκατ. ευρώ εάν κερδίσει το Australian Open-Το story προς την κορυφή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασιλική Λαζαράκου στο mononews: Πως η ΑΙ θα ελέγχει τις συναλλαγές το καλοκαίρι του 2026 – «Επιβάλαμε τις περισσότερες κυρώσεις στην Ευρώπη»
- Το βυζαντινό καλαντάρι: Γιορτάζοντας τον Δεκέμβρη και το Δωδεκαήμερο
- Ά. Γεωργιάδης: 4+1 προτεραιότητες για το 2026, όλες οι πληροφορίες
- Bardot top: Η ιστορία της μπλούζας που φέρει το όνομα της Γαλλίδας σταρ από την αρχαιότητα στο σήμερα