• LIFE&STYLE

    Το νέο τραγούδι της Ariana Grande έκανε το καλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία του Spotify

    • NewsRoom


    To «7 rings» είναι το νέο τραγούδι της Ariana Grande, που όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να παγιώσει μια σειρά από αδιάκοπες επιτυχίες της τραγουδίστριας. Η Ariana Grande μοιάζει ασταμάτητη, αφού, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το νέο της τραγούδι αναπαράχθηκε στο Spotify 14.966.544 φορές παγκοσμίως κατά το πρώτο εικοσιτετράωρο της κυκλοφορίας του από τη Republic Records/ Universal Music, νούμερο που σημειώνεται για πρώτη φορά στα χρονικά της πλατφόρμας. Το τραγούδι κυκλοφόρησε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και κέρδισε αμέσως το κοινό διεθνώς.

    Άμεσα ήρθε η αντίδραση της pop star, η οποία μέσω των instagram stories ανήρτησε το εξής κείμενο:

    «Πραγματικά σας αγαπώ και σας εκτιμώ, σας ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω απελευθερωμένη και εντάξει όταν το χρειάζομαι περισσότερο, μέσα από τη μουσική και τη φιλία, εδώ και πολλά χρόνια», ενώ συμπλήρωσε για τους συνεργάτες της, «Ευχαριστώ τους αληθινούς και ταλαντούχους φίλους μου. Είστε τόσο όμορφοι, λαμπροί και εμψυχωτικοί και πάντα εμπνέομαι από σας. Η δημιουργία αυτού του τραγουδιού μαζί σας ήταν μία από τις αγαπημένες μου ημέρες. Μου αρέσει να μαθαίνω από σας και να είμαι φίλη σας».

    Μόλις λίγο καιρό πριν, η τραγουδίστρια έβλεπε το video clip του τραγουδιού «Thank U, next» να σπάει το ρεκόρ των προβολών στο YouΤube, φτάνοντας τις 55,4 εκατομμύρια προβολές, μέσα στην πρώτη ημέρα της δημοσίευσής του. Αυτή τη στιγμή, στο Spotify, τα 6 από τα 8 τραγούδια γυναικών, που έχουν κάνει το πιο αξιοσημείωτο ντεμπούτο, ανήκουν στην pop star.

    αριανα-γκραντε
    Ariana Grande

    Συγκεκριμένα, εκτός από το «7 rings», που κατέχει πλέον την κορυφή, στην οχτάδα περιλαμβάνονται τα «Thank U, next» (3η θέση), «No tears left to cry» (4η θέση), «Breathin’» (5η θέση), «Imagine» (7η θέση), «God is a Woman» (8η θέση).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:«Thank u, next»: Viral έγινε το νέο video της Ariana Grande με 90s vibes για τους πρώην της

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι άκουσαν οι Έλληνες στο ελληνικό Spotify το 2018

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η νέα καμπάνια της Reebok με πρωταγωνίστριες τις Gigi Hadid και Ariana Grande



    ΣΧΟΛΙΑ