• LIFE&STYLE

    Ο νέος σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Ζάρλα

    • NewsRoom


    Μετά τον χωρισμό-έκπληξη από τον Πάνο Ζάρλα, η Στέλλα Μιζεράκη φαίνεται πως επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της. Ο λόγος για τον εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Game of Love του ANT1. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αυτές τις μέρες η νικήτρια του Power of Love απολαμβάνει τις διακοπές της στην Καλαμάτα μαζί με τον Γιάννη Λεβεντάκη.

    Οι δυο τους μάλιστα κοινοποίησαν την παρουσία τους στην περιοχή μέσα από τα social media, δίχως να αναφέρουν φυσικά πως είναι μαζί, για να μην προδώσουν το μυστικό τους. Στόχος του ζευγαριού είναι να κάνει σταθερά βήματα αυτήν τη φορά, ίσως γι’ αυτό και να επέλεξε για την αναθέρμανση της σχέσης του να βρεθεί μακριά από την Αθήνα και τα αδιάκριτα βλέμματα.

    Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Γιάννη Λεβεντάκη ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι «γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Λεβεντάκης-Γιαννης
    Γιάννης Λεβεντάκης

    Ο ίδιος πρόσθεσε μάλιστα πως ό,τι κι αν γίνεται μεταξύ τους, γίνεται με κάλο σκοπό. Όσο για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τη Στέλλα Μιζεράκη, ότι γιορτάζει της Μεταμορφώσεως, ο Γιάννης Λεβεντάκης τόνισε:

    «Είχε πει και εκείνη, είχα πει και εγώ. Όταν είσαι σε μια σχέση και είσαι τσακωμένος ή οτιδήποτε, βγαίνουν αυτά. Από ότι καταλαβαίνω η Στέλλα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Στέλλα είναι εξαίρετο παιδί και όποιος δεν πρόλαβε να την καπαρώσει είναι κρίμα. Ίσως λοιπόν να την πάρω εγώ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι απάντησε η Βίκυ Καγιά για την αποχώρηση της Σοφίας Ζαχαριάδου από το GNTM (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Σκουλός: Βόλτα με την πολύ νεαρή σύζυγό του και την κόρη του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: Η Μαγγίρα μιμείται την Σπυροπούλου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ