• LIFE&STYLE

    Τι απάντησε η Βίκυ Καγιά για την αποχώρηση της Σοφίας Ζαχαριάδου από το GNTM (video)

    βικυ-καγια-

    Βίκυ Καγιά


    Σάλος δημιουργήθηκε στα social media, μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο από το επεισόδιο του Greece’s Next Top Model με την υποβρύχια φωτογράφιση και το μοντέλο Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι, καθώς λόγω φόβου με το νερό δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία. Στο εν λόγω βίντεο η Σοφία φαίνεται να τρέμει και να αρνείται να βουτήξει στο νερό, ενώ μετά από λίγη ώρα βγαίνει από την πισίνα και αποχωρεί από το σημείο της φωτογράφισης.

    Το βίντεο προβλήθηκε στο Πρω1νό του Ant1, ενώ το θέμα συζητήθηκε πολύ στα social media, καθώς πολλοί χρήστες του Twitter υποστήριξαν πως είναι απαράδεκτο για μία κοπέλα που έπαθε κρίση πανικού να αποχωρεί από το παιχνίδι.

    Η Βίκυ Καγιά σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφους χθες, Πέμπτη, υποστήριξε ότι η κοπέλα δεν έπαθε κρίση πανικού, ενώ δίπλα της βρίσκονταν πάντα ένας ψυχολόγος, ένας ναυαγοσώστης, καθώς και γιατρός που την πρόσεχε.

    «Πρόκειται για παρεξήγηση, κανείς δεν πίεσε κανέναν. Η Σοφία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που τη σεβόμαστε, την εκτιμώ πάρα πολύ. Μιλάμε για ένα μονταρισμένο επεισόδιο και δεν μπορείτε να δείτε πόσες ώρες ήμασταν εκεί και βοηθήσαμε το κορίτσι να τα καταφέρει. Δεν θέλαμε να φύγει, είναι κοκκινομάλλα, είναι κούκλα! Δεν έπαθε κρίση πανικού.

    Πάντα στα γυρίσματα υπάρχει και νοσηλευτής και γιατρός και ναυαγοσώστης και ψυχολόγος που προσέχει τα κορίτσια. Δεν πρόκειται περί τούτου. Κρύωσε πάρα πολύ, ήταν πολύ ώρα μέσα στο νερό και φοβήθηκε. Δεν υπήρξε καμία κρίση πανικού. Εγώ δεν την πίεσα, εγώ την αγκάλιασα, ήθελα να μείνει αυτό κόκκινο μαλλί, αυτά τα τέλεια χείλια, το κορίτσι μας!

    Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια, αλλά όχι για μένα, στεναχωρήθηκα για τη Σοφία. Δεν μπορείς για ένα νέο κορίτσι που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο ότι έχει πρόβλημα ψυχολογικό. Είναι άδικο, είναι μια χαρά το παιδί», είπε η Βίκυ Καγιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρώην παίκτρια του GNTM δήλωσε: «Είμαι πολύ έξυπνη. Λόγω μόρφωσης υπερτερώ των άλλων ανθρώπων…»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Σκουλός: Βόλτα με την πολύ νεαρή σύζυγό του και την κόρη του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Greece’s Next Top Model: Ποια θα ξυρίσει το κεφάλι της και ποια θα αποκτήσει το καρέ της Kim Kardashian; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ