• LIFE&STYLE

    Πάνος Αργιανίδης: Με την Σάρα Εσκενάζη βγήκαμε ραντεβού (video)

    • NewsRoom
    Σάρα Εσκενάζη

    Σάρα Εσκενάζη


    Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Dot βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι υπήρξε ένα φλερτ με την συμπαίκτριά του, Σάρα Εσκενάζη. Όπως υποστηρίζει ο «Μάνατζερ Ράγκμπι» μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης βγήκαν και ραντεβού.

    «Υπήρχε ένα φλερτ δικό μου με τη Σάρα Εσκενάζη. Στην αρχή. Από την αρχή στα κάστινγκ ήμουν συνέχεια με την Κολιδά. Κάποια στιγμή βλέπω τη Σάρα και λέω τι όμορφη κοπέλα!

    Είχα πάθει σοκ και λέω αυτή θέλω να μπει. Πήγα στην παραγωγή και είπα “αυτή την έχετε κοιτάξει;” Τελικά ακυρώθηκε μια άλλη κοπέλα που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσε να μπει και μπήκε η Σάρα.

    Της το είχα πει της Σάρας ότι μου αρέσει, απλά είχαμε πει ότι δεν θα δώσουμε ποτέ δικαίωμα μέσα στο παιχνίδι. Βγήκαμε ραντεβού, πήγα στο μαγαζί της. Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ.

    Νομίζω ότι είναι κάτι που το έχει καταλάβει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στη ζωή της τώρα μετά το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει και το μπαμπά της και τη μαμά της», είπε ο Πάνος Αργιανίδης.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ατάκα του Γιώργου Αγγελόπουλου για την Σπυροπούλου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες δηλώσεις του Αλ. Παρθένη μετά την αποχώρησή του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί συνεχώς αποχωρούν οικειοθελώς παίκτες από το Master Chef; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ