• LIFE&STYLE

    Νόνη Δούνια: Τα φλερτ στην Βουλή και το σοβαρό χειρουργείο (video)

    • NewsRoom

    Νόνη Δούνια


    Στο «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

    Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στο βουλευτικό της αξίωμα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα φλερτ που υπάρχουν μέσα στην Βουλή.

    Σχετικά με το πρόβλημα υγείας, η Νόνη Δούνια αποκάλυψε ότι ήταν μία πάθηση που είχε από μικρή, την οποία παρακολουθούσε και πλέον είχε έρθει η ώρα να χειρουργηθεί.

    «Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό όσο είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Επειδή είμαι γυναίκα, μαμά και έχω πίστη το εξέλαβα σαν κάτι που πρέπει να γίνει και είναι ρουτίνα», δήλωσε αρχικά, η Νόνη Δούνια και πρόσθεσε: «Δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά, ήταν κάτι προγραμματισμένο και το ήξερα. Είναι ένα πρόβλημα που είχα και παρακολουθούσα από μικρή, είχα τον καρδιολόγο μου που με παρακολουθεί και μου είχε πει ότι κάποια στιγμή στη ζωή θα χειρουργηθώ».

    «Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Την έχουν αρκετές γυναίκες, όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα οπότε σιγά σιγά έλεγε πως ο μεντεσές χαλάει και θέλει φτιάξιμο», εξήγησε η βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ότι το χειρουργείο διήρκεσε περίπου 8 ώρες.

    Η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε και στα μηνύματα που έλαβε από τον κόσμο αλλά και τι είπε στα παιδιά της.

    «Είναι πάρα πολύ συγκινητικά τα μηνύματα του κόσμου. Το ενδιαφέρον και η αγάπη που έδειξε ο κόσμος, τα μηνύματα που έλαβα ήταν συγκινητικά και μένω σε αυτό», είπε η Νόνη Δούνια.

    «Τα παιδιά μου δεν κατάλαβαν τίποτα. Νόμιζαν ότι πάω στον οδοντίατρο. Τους είπα πως κάνω ένα χειρουργείο καρδιάς, αλλά ότι δεν είναι κάτι σοβαρό Θα πάω, θα το κάνω και θα γυρίσω σπίτι», δήλωσε μεταξύ άλλων.

    Η Νόνη Δούνια καλεσμένη στο «The 2 Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

    Μιλώντας, στη συνέχεια, για το βουλευτικό αξίωμα και την ευθύνη που τη διακατέχει, η Νόνη Δούνια προχώρησε σε αποκαλύψεις.

    Όπως δήλωσε υπάρχουν φλερτ μέσα στην Βουλή:

    «Εγώ το βλέπω, το αντιλαμβάνομαι, κάποιοι μπορεί να μην το βλέπουν. ΄Πέφτει΄ φλερτ, αν και είναι πολύ λιγότερες οι γυναίκες».

    Δείτε το βίντεο:

    Νόνη Δούνια



    ΣΧΟΛΙΑ