• LIFE&STYLE

    Νικολέττα Ράλλη: Με αυτή την πληθωρική φωτογραφία «έριξε» το Instagram

    • NewsRoom
    ραλλη-νικολεττα

    Νικολέττα Ράλλη


    Με μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία επέλεξε να αποχαιρετήσει το 2018, η Νικολέττα Ράλλη, για το λόγο του ότι… «μπορεί», όπως δήλωσε η ίδια! Η μελαχρινή παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια πανοραμική λήψη στην οποία απεικονίζεται η ίδια και το πληθωρικό της μπούστο.

    «Κλείνω την χρόνια του 2018 στο #instagram με αυτή την φωτογραφία, γιατί μπορώ. Σας εύχομαι και εσάς να μπορείτε πάντα και να περάσετε παρά πολύ όμορφα σήμερα, αύριο, μεθαύριο, για πάντα! με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, τα κατοικίδια σας, με τον εαυτό σας! Καλή παραμονή Πρωτοχρονιάς φίλοι μου, ραντεβού του χρόνου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

    Μια ημέρα νωρίτερα η Νικολέττα Ράλλη είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον Γιώργο Μαυρίδη για το επεισόδιο του τελικού στο BeatBuzzer συγκεντρώνοντας χιλιάδες λάικ και σχόλια.

    View this post on Instagram

    Κλείνω την χρόνια του 2018 στο #instagram με αυτή την φωτογραφία, γιατί μπορώ❤️ Σας εύχομαι και εσάς να «μπορείτε» πάντα και να περάσετε παρά πολύ όμορφα σήμερα, αύριο, μεθαύριο, για πάντα! με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, τα κατοικίδια σας, με τον εαυτό σας! Καλή παραμονή Πρωτοχρονιάς φίλοι μου, ραντεβού του χρόνου? Υγ: Την φωτό μου την «χάρισε» ο ένας και δεν υπάρχει άλλος @lefteris_partsalis , το φόρεμα είναι του αγαπημένου μου @vzoulias και το περιδέραιο του υπερταλαντουχου @pkondylatos #moodoftheday #newyearseve #ootd #countdown #newyearsresolution #lookoftheyear #newgoals #love

    A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) on

    https://www.instagram.com/p/BsAtUzWB-uE/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποστολία Ζώη: «Βρήκα που αφιερώνω το «Μου ‘χεις καταστρέψει τη ζωή»!»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φαντασμαγορικό θέαμα στην Times Square για την αλλαγή του χρόνου



    ΣΧΟΛΙΑ