• LIFE&STYLE

    Αποστολία Ζώη: «Βρήκα που αφιερώνω το “Μου ‘χεις καταστρέψει τη ζωή”!»

    • NewsRoom

    Αποστολία Ζώη


    Μια δύσκολη χρονιά ήταν αυτή που πέρασε για την Αποστολία Ζώη η οποία με ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε το θυμό και τη στενοχώρια της, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο η έχασε τον πατέρα της.

    Η Αποστολία Ζώη είχε εξομολογηθεί μέσα στη χρονιά πως ο καρκίνος ήταν κάτι που τη διέλυσε τα τελευταία 4 χρόνια και πως η ίδια αισθανόταν υπαίτια που δεν μπορούσε να σώσει τους γονείς της.

    «Άι σιχτίρ 2018… Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις. Με στεναχώρησες, με κλόνισες, μου στέρησες τον πατέρα μου,με αποδιοργάνωσες, με έκλεισες στο σπίτι μου. Δε λέω, όλα μαθήματα είναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !! Υ.Γ. Βρήκα που αφιερώνω το “Μου ‘χεις καταστρέψει τη ζωή”!! Με αγάπη στο 2018!! #ΟΥΦ #ΤαΕιπαΚαιΗσυχασα#ΖητωΟιΝεεςΑρχες #Επιτελους2019 #ΚαληΧρονια», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία της.

    View this post on Instagram

    Αι σιχτίρ 2018..Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις.Με στεναχώρησες,με κλονισες,μου στέρησες τον πατέρα μου,με αποδιοργάνωσες,με έκλεισες στο σπίτι μου.Δε λέω ,όλα μαθήματα ειναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !! Υ.Γ. Βρηκα που αφιερώνω το "Μου'χεις καταστρέψει τη ζωη"!! Με αγάπη στο 2018!! __________________________________________________ #ΟΥΦ #ΤαΕιπαΚαιΗσυχασα #ΖητωΟιΝεεςΑρχες #Επιτελους2019 #ΚαληΧρονια

    A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επικές στιγμές που μας χάρισε η ελληνική τηλεόραση το 2018 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα είναι το 2019 σύμφωνα με το ζώδιό σου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς υποδέχτηκε το 2019 ο πλανήτης – Εντυπωσιακές εικόνες



    ΣΧΟΛΙΑ