• LIFE&STYLE

    Στην Μύκονο εθεάθη ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ (video)

    Τραμπ


    Σε πάρτι που διοργάνωσε το ιντερνετικό κανάλι της Μυκόνου στο DK Oyster στον Πλατύ Γυαλό, υπήρχε πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων λοιπόν και ένας πρώην σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ!

    Αναφερόμαστε λοιπόν στον Τζωρτζ Παπαδόπουλο, πρώην σύμβουλο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής του προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος συνοδευόταν από τον Κώστα Σκαγιά, υπεύθυνο για την παγκόσμια τουριστική προβολή της Μυκόνου μέσω της εταιρείας συμβούλων τουρισμού του Δήμου Μυκόνου, MTC Group Consulting και αντιπρόσωπο του τουρισμού των Κυκλάδων στο Ελληνομαερικανικό Επιμελήτηριο. Ο τελευταίος ήταν και εκείνος που τον προσκάλεσε στην Μύκονο.

    Ο Τζόρτζ Παπαδόπουλος είναι ένας από τους τρεις Έλληνες που αρχικά συμμετείχαν στο επιτελείο Τραμπ. Όπως επισημαίνει στο βιογραφικό του στο Linkedin ήταν σύμβουλος για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ενέργειας.

    Ο 31χρονος που κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη, γεννήθηκε στο Σικάγο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο DePaul University και το 2010 πήρε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το University College London. Στην ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πάντως ότι βρέθηκε τυχαία, καθώς αρχικά είχε ενταχθεί στο επιτελείο του υποψηφίου για την προεδρία Μπεν Κάρσον. Όταν ο τελευταίος αποσύρθηκε υποστηρίζοντας τον Τραμπ, ο Παπαδόπουλος έγινε μέλος του δυναμικού του.

    https://youtu.be/3wEBCJw7IXc

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαφορετικοί τρόποι για να σηκώσετε τα ρεβέρ του παντελονιού σας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε τρόποι για να γυρίσεις τα μανίκια του πουκαμίσου σου



    ΣΧΟΛΙΑ