• Gossip

    Survivor: Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου! (pics)

    Survivor


    Είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής του Survivor, που μας καθήλωνε κάθε βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μεταμορφώθηκε στο νέο αστέρι που προσγειώθηκε με θόρυβο στην ελληνική showbiz, και την καθημερινότητά μας.

    Η δημοφιλία του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε ελληνικό τηλεπαιχνίδι, ενώ αναδείχτηκε ένας από τους πιο ισχυρούς παίκτες του reality επιβίωσης και μία από τις πιο χαρισματικές προσωπικότητες. Ενώ υπήρξε κι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του παιχνιδιού…

    Αυτός, λοιπόν, ο γοητευτικός άντρας μπήκε στο παιχνίδι άλλος (με απίστευτο όγκο, κοντά μαλλιά και χωρίς μούσια) και βγήκε άλλος (22 κιλά πιο αδύνατος, με μούσια και ατίθασα μαλλιά). Και τώρα, άρχισε ο καλλωπισμός… Οι θαυμαστές του τον θέλουν βεβαίως σ’ αυτά τα κιλά και κυρίως με μούσια… αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να περιποιηθεί το look του. Και έτσι κατέφυγε σε grooming, που σημαίνει ότι αφέθηκε στα χέρια του μπαρμπέρη για να του κόψει τα μαλλιά και να περιποιηθεί τα μούσια του.

    Στιγμιότυπα από τον καλλωπισμό του Γιώργου ανέβασε στο Facebook το fan club του και φυσικά ρίχνοντας μια ματιά σ’ αυτές το πρώτο που σκέφτεται κανείς είναι ότι ο Αγγελόπουλος έχει τον αέρα – εκτός από το παρουσιαστικό- «μοντέλου».

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Survivor

    Survivor

    Survivor

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ατελείωτο πάρτι για τις Kendall Jenner – Bella Hadid στη Μύκονο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το φιλί στο στόμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου στον Μάριο Πρίαμο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρομερή αποκάλυψη για τον Ασλάνη: «Ο Μιχάλης δεν αυτοκτόνησε…»



    ΣΧΟΛΙΑ