• LIFE&STYLE

    Σόφη Πασχάλη: Δείτε πώς είναι το πολυτελές σπίτι της

    Σόφη Πασχάλη


    Η Σόφη Πασχάλη,  είναι η παίκτρια που αποχώρησε χτες από το παιχνίδι του Survivor. Η γυμνάστρια της yoga, μάλλον έχει επιστρέψει ήδη στα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και στο σπίτι της στην Ελλάδα, το οποίο και είχε… αφήσει μιας και όπως είναι γνωστό τα γυρίσματα για το παιχνίδι γίνονται στον Άγιο Δομίνικο.

    Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της, που έχει η ίδια μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    View this post on Instagram

    Νέο άρθρο στο #blog μου. Αςχοληθηκα με τις ενοχές. Αισθανόμαστε ενοχές απέναντι σε κάποιο άτομο, για κάποια πιθανή άσχημη συμπεριφορά μας. Ωστοσο η ενοχή ειναι εσωτερικό βίωμα, που σημαίνει, το πως νομίζω οτι αισθάνεται ο άλλος ενδεχεται να μην ειναι η πραγματικότητα. Σκεφτεςαι το πως θα αισθανοσουν εσυ, αν κάποιος άλλος έπραττε σε σενα, όπως έπραξες εσυ προς εκείνον. Αρα επιστρεφω να πω οτι η ενοχή ειναι ενα δημιούργημα του δικού σου μυαλού, γιατι δεν ειςαι ο άλλος. Εκει που τελειώνει η ενοχή, ξεκινάει η σιωπή. Δηλ, επειδή νιώθεις ενοχικά, δεν μιλάς, δεν ρωτάς, αφήνεις να πλανονται τα ερωτηματικά μεσα σου κ γεννιέται μια αδυναμία. Η αδυναμία της εποχής μας, όπως λεω. Αυτο που κάποιοι ονομάζουν δύναμη. Η σιωπή προς απάντηση. Δες κ μια άλλη πλευρά, μια αλλη οπτική. Φόβος, φόβος γιατι αν μιλήσω θα συμβεί κατι, θα υπάρξει αποτελεςμα κ δεν ξερω αν νιώθω οτι μπορω να το διαχειριστώ. Φυςικα κ με τη σιωπή αποτελεςμα εχεις, πράξη ειναι κ αυτη, αλλα μαλλον οχι η επιθυμητή. Πίσω απο τον φόβο, κρύβεται πιθανος θυμός, συςςωρευμενος θυμός και ολα μαζί, σου μοιάζουν βουνό για να αντιμετωπίσεις. Ολα, όμως λύνονται και πολυ εύκολα, εχω να σου πω, γιατι ολα ειναι εύκολα. Αν τα βλέπεις δύσκολα απλα άλλαξε το, δες το αλλιώς κ κανε κατι σημερα που θα σου φέρει τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο σου. Θυμήσου οτι την ευτυχια σου θες, μην σε σαμποταρεις!More at www.fthis.gr

    A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on

    View this post on Instagram

    Καλημέρα κ πολυ καλη μας εβδομαδα.. νέο άρθρο στο #blog μου. Αςχοληθηκα με το ζευγάρι υποσυνείδητο κ συνειδητό νου. Ας υποθέσουμε οτι ο υποσυνείδητος νους ειναι ενα αυτοκινητο κ ο συνειδητός ο οδηγός. Το αυτοκινητο ειναι αυτο που εχει τη δύναμη, οχι ο οδηγός. Ο οδηγός οφείλει να μάθει να ελέγχει κ να κατευθύνει τη δύναμη. Θέλοντας να καταλήξω οτι ο καθένας μας αναλογως πως σκέφτεται εχει τη δύναμη στα χέρια του, να υλοποιεί η οχι τα θελω του. Οι σκεψεις μας ειναι αυτές που μας ευτυχούν η δυστυχούν, γιατι αυτές φτιάχνουν την πραγματικότητα μας. Η νοοτροπία μας ειναι η δύναμη μας σε ολα οςα κάνουμε. Έχοντας θετικη νοοτροπία σημαίνει οτι οι σκεψεις κ οι πράξεις προάγουν τους σκοπούς μας. Έχοντας αρνητική νοοτροπία, σημαίνει οτι εμείς οι ίδιοι υπονομεύουμε μόνοι μας τις προσπάθειες μας. Ολα τα μπορω αρκεί να θελω. Θελω, αρα μπορω. Μπορω, αρα πράττω. Πράττω γιατι θελω κ μπορω. Ολα ειναι απλα κ εύκολα.. more at www.fthis.gr ???

    A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on

    View this post on Instagram

    Καλημέρες… ?☃️?

    A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Χαμός στη χθεσινή αποχώρηση του Survivor – Προκλητικές δηλώσεις από τη Σόφη Πασχάλη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σόφη Πασχάλη: Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο πρώην σύζυγός της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σόφη Πασχάλη: Τι δήλωσε πως θα κάνει μετά το «Survivor»;



    ΣΧΟΛΙΑ