ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ολλανδία για διακοπές βρίσκονται ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύντροφός του Χριστίνα Μπόμπα. Μέσω Instagram, κρατούν ενήμερους τους followers τους για την τοποθεσία τους μοιράζοντας όμορφες στιγμές.
Όπως έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης χθες στο Instagram: «Φέτος αποφασίσαμε (σ.σ. με τη Χριστίνα Μπόμπα) να κάνουμε ένα roadtrip στη Βόρεια Ευρώπη… πρώτος σταθμός το μικρό χωριουδάκι Giethoorn, η Βενετία της Ολλανδίας όπως λένε εδώ»!
Σήμερα, λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης πόζαρε πάνω σε ένα κανόνι και έκανε μια απίθανη δήλωση για τη Χριστίνα Μπόμπα: «Καμιά φορά χρειάζεται ολόκληρο κανόνι για να σου πετάξει μια… Μπόμπα»!
https://www.instagram.com/p/BXXqK3nA9i8/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Vanity Fair: Συλλέκτης ζητάει 1 εκατ. δολ. για μία φωτογραφία της Marilyn Monroe
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζέτα Μακρυπούλια: Ανέμελες στιγμές στην παραλία (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Στον Μύτικα Αιτωλοκαρνανίας με το πολυτελές σκάφος τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνομιλίες μεταξύ Χαμάς και ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός και ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
- Ζελένσκι: Θα περιμένω τον Πούτιν την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες
- Παπασταύρου: Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της υποεπιτροπής Ενέργειας της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ
- Αμπάς Αραγτσί: «Πιο σοβαρός από τους προηγούμενους» ο τέταρτος γύρος συνομιλιών με τις ΗΠΑ
