• LIFE&STYLE

    Ο Ντάνος δε κάνει sex ή πως χειρότερα δε γίνεται! (video)

    Γιώργος Αγγελόπουλος-Ντάνος

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Καλογυμνασμένος, με κοιλιακούς φέτες, γαλανό βλέμμα, δουλευταράς, ευσυγκίνητος, δεν κρύβει τα συναισθήματά του, ούτε την αγάπη του για τη μαμά του και την οικογένεια του!

    Στο Survivor της περασμένης σεζόν δε, τον είδαμε να νικά, να συγκινείται, να είναι μετρημένος, να μιλάει ντόμπρα, να κάνει το σταυρό του, να φιλάει τα κομποσκοίνια του, σε στιγμές γυμνής ευλάβειας, μιας και γύρναγε χωρίς μπλουζάκι, αλλά και να είναι στο περιθώριο, όμως, να τα βάζει με «κλίκες» και ισχυρούς.

    Η τηλεόραση είχε βρει ένα νέο αρσενικό είδωλο, που οι γυναίκες στα social media, κυρίως, παραληρούσαν για τη πάρτι του και ως μαινάδες των πληκτρολογίων ορμούσαν να κατασπαράξουν όποιον δεν σφάδαζε από θαυμασμό για το λαϊκό αγόρι Ντάνο.

    Βρισιές, κατάρες, εμπαιγμοί, διαδικτυακά λιντσαρίσματα και αποκλεισμοί εξαπολύονταν στην υποψία της μη συμφόρησης στην αποθέωση του Αγγελοπούλου. Τέτοια λατρεία δεν γνώρισε ο Απόστολος Γκλέτσας ή ο Σάκης, στο καιρό μας, αλλά ούτε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Αλέκος Αλεξανδράκης ή ο Μπάρκουλης διαχρονικά!

    Αλεξάνδρα Τσόλκα, Δημοσιογράφος mononews.gr

    Βέβαια οι τελευταίοι υπήρξαν γόηδες βάσει εργασιών, που αν δεν είναι ερωτικό πλάσμα ο καλλιτέχνης, ικανός να μαγνητίζει, παράφορα, μεγάλα κοινά, δεν υφίσταται καν η τέχνη του! Είχαν εκπαιδευτεί να χειρίζονται την γοητεία τους και να μην κάνουν λάθη στην άσκηση της!

    Ο Ντάνος πάλι, όχι…

    Οι εκβακχιασμένες Ντανίτσες

    Με το τέλος του Survivor, το νέο ίνδαλμα παραδόθηκε σε ένα κυκεώνα από λατρεία, εμφανίσεις και νέες συνεργασίες, απ’ τον κόσμο της τηλεόρασης που χρειάζεται περισσότερη αντοχή για να γίνεις Survivor από όσο όλη η ζούγκλα και η κακουχία του Άγιου Δομίνικου.

    Και δώσ’ του περιοδικά και εξώφυλλα με ξεγυμνωμένους πάντα τους κοιλιακούς και δώσ’ του συνεντεύξεις ελεγχόμενες σε ραδιόφωνα και περιφερειακά κανάλια! Και social media που χειρίζονται προφανώς άλλοι, τώρα πια, με κάθε ανάρτηση να γίνεται είδηση στα site.

    Το παιδί της βιοπάλης και της περιφέρειας, ενός όμορφου νησιού, μακριά απ’ τους πρωτευουσιάνους και τις συνήθεις, αποκόβεται απ’ το περιβάλλον του και αφήνεται να του οικοδομήσουν τον μύθο του σταρ.

    Έτσι, πρόσφατα, είναι καλεσμένος σε ένα αξιολογότερο απ’ τα ελληνικά, κυπριακό late night πρόγραμμα. Γυναικείες φωνές κραυγάζουν σαν κακοδουλεμένη χορωδία το όνομά του. Ουρλιαχτά εκστατικής παράκρουσης πληγώνουν αφτιά. Εκβακχιασμένα κορίτσια αλαλάζουν όχι, «ευάν Βάκχε ευοί», αλλά, «Ντάνοοοοοοοο…»!

    Και εκείνος προσφέρει υλικό για φαντασίωση, καθ’ όλα μελετημένο και διόλου υπαινικτικό. Όχι, κυρίες μου! Ο Ντάνος δεν έχει κάνει σεξ απ’ όταν ήταν στο Survivor μέχρι σήμερα, κάτι μήνες μετά! Εννοείται πως ψάχνει τη μία και μοναδική! Την κατάλληλη γυναικά για να της δοθεί και εκείνη ίσως -γιατί όχι;- να βρίσκεται στο κοινό που κατακλύζει την αίθουσα, ή κάπου στο απλό και απέριττο του δρόμο, ή ίσως στην ελληνική επαρχία και να ονειρεύεται αποκοιμισμένη, πάνω σε ένα λεύκωμα που του ‘χει φτιάξει με φωτογραφίες του κομμένες από τηλεπεριοδικά, κυκλωμένες με ροζ καρδούλες και αυτοκολλητάκια γκλίτερ.

    Ω! Ας φαντασιωθούν όλες μαζί το αγνό πριγκιπόπουλο με τους κοιλιακούς τούμπανο, που έτσι, απροκάλυπτα, δηλώνει τη διαθεσιμότητα του για όλες εκείνες, που φυσικά και δε γίνεται να τον γνωρίσουν ποτέ!

     Γιώργος Αγγελόπουλος-Ντάνος
    Γιώργος Αγγελόπουλος

    Η αθωότητα του Ντάνου

    Και είναι αυτό το σύστημα, η οργάνωση των δημοσίων σχέσεων, τα σχοινιά που δένουν όποιον ξεχωρίζει, ή κατακτά κάτι και αποκομίζει δημοφιλία! Είναι αυτό που καταστρώνει σχέδια, κινεί αόρατα νήματα σε ένα κουκλοθέατρο που θυμίζει εκείνο το άλλο των φοβικών σκιών!

    Είναι αυτό που επιβάλει ρόλους και μυεί ανεπιτήδευτους, απονήρευτους Ντάνους στη πεπατημένη της προβλεψιμότητας και του παιχνιδιού με τους όρους του star system παγκοσμίως, ώσπου να στραγγαλίσει κάθε ίχνος αθωότητας που καθιέρωσαν ως αγαπημένο το πρόσωπο.

    Στην ουσία να το εξαφανίσει μέσα από vulgar, όπως θα λέγε και η Φαίη Σκορδά, δηλώσεις, περί αγαμίας ή μη, ως λευκό πανί για την προβολή ασφαλών ονειρώξεων…

    Survivor

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Late Night στον ΑΝΤ1: O Λιάγκας, η Σπυροπούλου και ο Λάκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λάτσιος τα κατάφερε: Ηγετικός ο ΑΝΤ1 στην αρχή της σεζόν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tv ζόρια: Μα που πήγε η τηλεθέαση των reality επιβίωσης;



    ΣΧΟΛΙΑ