• LIFE&STYLE

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ντάνος: Ο νέος μάνατζερ, το καλάμι, η παράνοια και οι 222.000 followers

    Γιώργος Αγγελόπουλος-Ντάνος

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Την Δευτέρα το μεσημέρι, έξω από τον ΣΚΑΪ μια ορδή νεαρών κοριτσιών έδειχνε να μην νοιάζεται για τον καυτό ήλιο και την ανυπόφορη ζέστη.

    Η έξαψη στα πρόσωπά τους μαρτυρούσε την αγωνία να δουν έστω και για δευτερόλεπτα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον μεγάλο νικητή του Survivor, που έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Ελεωνόρα Μελέτη χτες.

    Τα ουρλιαχτά των κοριτσιών, τα συνθήματα και γενικότερα η παράνοια που έχει χτυπήσει κατακέφαλα την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας με το φαινόμενο «Ντάνος» δείχνουν ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα.

    Αγγελόπουλος
    Γιώργος Αγγελόπουλος

    Από σήμερα πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr. ο Ντάνος αποκτά δικό του μάνατζερ, ο οποίος θα χειρίζεται τις επαφές με τα media, την επικοινωνία του και τις δεκάδες προτάσεις που πέφτουν σαν βροχή στα πόδια του.

    Με την χτεσινή του συνέντευξη ο Αγγελόπουλος, εκπλήρωσε όλες τις υποχρεώσεις του απέναντι στον ΣΚΑΪ και πλέον κινείται μόνος του, έχοντας ήδη ένα συμβόλαιο και δεκάδες εταιρίες να παρακαλάνε για συνεργασία.

    Κάτι που μάλλον του φούσκωσε τα μυαλά λένε οι ψίθυροι που διαχέονται στους διαδρόμους του καναλιού στο Φάληρο, αφού ο Ντάνος φέρεται να καβάλησε ήδη το καλάμι, βλέποντας όλο αυτόν τον χαμό.

    Αγγελόπουλος
    Γιώργος Αγγελόπουλος

    Στο Instagram η παράνοια συνεχίζεται από την στιγμή που ξεκλείδωσε την σελίδα του το Σάββατο, αφού μέχρι σήμερα το απόγευμα είχε 222.398 ακόλουθους μέσα σε δυόμιση ημέρες.

    Οι δύο αναρτήσεις του απέφεραν πάνω από δέκα χιλιάδες σχόλια έκαστη και ο μονομάχος-νικητής του Survivor έχει αρχίσει ήδη να εξαργυρώνει την νίκη του.

    Στην Σκιάθο τον αναμένουν ως ένα είδος τηλεοπτικού Μεσσία την ίδια στιγμή που οι άλλοι «πρωταγωνιστές» του reality βιώνουν και αυτοί μια δημοσιότητα, σε πολύ μικρότερο βαθμό.

    αγγελόπουλος
    Γιώργος Αγγελόπουλος

    Ο Ντάνος είναι αυτή την στιγμή η «κότα με τα χρυσά αυγά», αυτός που όλοι θέλουν να διαφημίσει το προϊόν τους, να πάει στο μαγαζί τους και να επισκεφθεί το χωριό ή την πόλη τους.

    Για πόσο; Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν απαντάται εύκολα, ειδικά τώρα που το αγόρι από την Σκιάθο είναι στα πολύ πάνω του και το απολαμβάνει.

    Μην απορήσετε πάντως αν τον δείτε να κυκλοφορεί με σωματοφύλακες, αφού αν κρίνει κάποιος τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, μάλλον θα του χρειαστούν στις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του.

    Άλλωστε ζούμε στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, αυτήν όπου ο πρωταγωνιστής ενός reality γίνεται το απόλυτο must μιας κοινωνίας που δείχνει να έχει παραδοθεί στην μοίρα της…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ο Σπαλιάρας, οι τσακωμοί και το… «στρουμφοχωριό» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης: «Ο Ορέστης Τσανγκ είναι καραγκιόζης»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χωρισμός σοκ! Τίτλοι τέλους στη σχέση του Σταύρου Νιάρχου και της Τζέσικα Χαρτ λίγο πριν το γάμο



    ΣΧΟΛΙΑ