• LIFE&STYLE

    Για τις χάρες της καλλίπυγου Μαρίας Κορινθίου! (video)

    μαρια κορινθιου

    Μαρία Κορινθίου, ηθοποιός


    Το γκλίτερ στη χώρα έχει σκορπίσει, το ιλουστρασιόν θαμπώσει και το σαν φυσαλίδες ανάλαφρο σαμπανιζέ, έσκασε λερώνοντας τα κολλητά πατώματα μεζονετών χρεωμένων σε δάνεια που για πολλές γενιές θα ξεπληρώνονται!

    Η ουσία έχει θυσιαστεί στο βάρος μιας εικόνας ρετουσαρισμένης, κακοφτιαγμένης σε μια διάσταση μόνο, τώρα πια φοβικής απ’ το ψέμα της και την ανόητη προσπάθεια ανεμελιάς που θυμίζει εμβληματικά θρίλερ όπως το «Ψυχώ»! Όλοι αυτοί οι γελαστοί, μεταμφιεσμένοι, πλαστικοί σα να φοράνε μάσκες θα εισβάλλουν στις ντουζιέρες και θα μας σκοτώσουν με μαχαιριές κοφτές, απότομες και μοιραίες!

    Και όμως προσποιούμαστε πως είμαστε μια Αμερική στις πλούσιες πολιτείες και στις απαγορευτικές της για κοινούς θνητούς συνοικίες της! Πως οι Καρντάσιανς κάνανε καριέρα δείχνοντας τα οπίσθια τους, φορώντας ακριβά κουρέλια σε μια περήφανη γύμνια χάρη στα social media, τα like, τα fav και τους followers; Καθόλου έτσι, αλλά με μια επαρχιώτικη, μιμητική, αξιολύπητη, αλλά ούτε λίγο έστω συμπαθητικούλα παρωδία πλούτου, φήμης, λάμψης και καταξίωσης, ανάμεσα σε συντρίμμια ζωών, έρμαια στο έλεος των καιρών και των ορέξεων των δυνατών!

    Αλεξάνδρα Τσόλκα, Δημοσιογράφος mononews.gr

    Χαζεύοντας τις ζωές των άλλων, τσακωνόμαστε, μισιόμαστε, αγαπιόμαστε και φιλιώνουμε πάνω σε εικόνες, εικονοκλάστες με διάθεση φυγής από αδυσώπητη πραγματικότητα! Και έτσι, έτοιμοι είμαστε να χυμήξουμε, από ευκολία, από πλήξη, από δικά μας ελλείμματα ή περισσεύματα, στο να κάνουμε θέμα ακόμα και έναν ποπό! Έναν ποπό φωτογραφημένο, πουδραρισμένο, ρετουσαρισμένο, γυαλισμένο, πολυσυζητημένο σαν αυτόν της Μαρίας Κορινθίου…

    Σχόλια του ποπού

    …Η φωτογράφιση έχει γίνει για τη Μαρία, που ούτε από πουριτανισμό διακατέχεται, ούτε από σεμνοτυφία και, όπως, το άγαλμα της Αφροδίτης Καλλιπύγου, προσκαλούσε τους πιστούς της στο ναό της στις Συρακούσες, να θαυμάσουν το γυμνό της κάλλος, ήδη από το 200 π.Χ. επιτρέπεται, αν μη τι άλλο στα 2017 να κάνει τα ίδια, η περίπου ισόθεα Μαρία!

    Και αν τότε, ο αρχαίος κόσμος, υμνούσε την ομορφιά των οπίσθιων, όχι μόνο της θεάς, αλλά απλών κοριτσιών που είχαν, σύμφωνα με τον μύθο, συμμετοχή σε καλλιστεία, διοργανωμένα από δύο αδελφούς, για να βρεθούν τα ωραιότερα, ώστε να σμιλευτούν για αυτά της θεάς -και οι δύο αδελφοί παντρεύτηκαν τις πρώτες νικήτριες!- έτσι και σήμερα, χωρίς την βοήθεια του μαρμάρου, η Μαρία, στην ίδια πόζα με την Αφροδίτη, απλώς προσφέρεται για θαυμασμό!

    μαρία κορινθίου
    Μαρία Κορινθίου για το Down Town

    Σάμπως αν η Μαρία μας, ζούσε τότε, δε θα κέρδιζε τα καλλιστεία και δεν θα πόζαρε για τους ομότεχνους του Πραξιτέλη, ώστε να πληρώνετε τώρα εισιτήριο -γατάκια!- για να θαυμάστε αυτό που σας προσφέρετε, σύγχρονα, άνευ αντιτίμου; Τώρα, στα σοβαρά, καλά κάνει η ηθοποιός! Πιθανόν αμείβεται και επωφελείται δημοσιότητας που άλλες, λιγότερο τυχερές σε αφροδίσιες χάρες, δεν χαίρονται ποτέ! Μαγκιά της… Αλλά να γίνεται πρώτη είδηση, η έκθεση των οπίσθιών, σε site, περιοδικά, εκπομπές πολύ πρωινές, σκέτο πρωινές, μεσημεριανές, απογευματινές και στου Λιάγκα, ε, νισάφι!

    Σε μια συνέντευξη τύπου μάλιστα, η Μαρία, έβαλε τα κλάματα, βαθύτατα συγκινημένη από την πρόκληση του ρόλου της, όπου παίζει μια ωραία ταβερνιάρισσα φημισμένη για το τηγάνισμα κεφτεδακίων! Οι καλλιτέχνες μ’ αυτά συγκινούνται! Οι μαγείρισσες πάλι, με το καθ’ αυτό καθάρισμα κρεμμυδακιών για τους κιοφτέδες, αλλά δεν είναι αυτές το θέμα μας! Το θέμα μας είναι πως η Μαρία, αφού φωτογραφίζεται και κλαίει δημοσίως, πάει σε εκπομπές να ζητήσει το λόγο γιατί τη σχολιάσανε! Μα Μαρία, την καλλίπυγο θεά Αφροδίτη, 2.500 χρόνια αργότερα και εσείς στεναχωριέστε το κάνετε θέμα, για λίγους, μόλις μήνες;

    Μαρία Κορινθίου

    Ο μαύρο – Τσουρός σε απολογία

    Ύστερα απ όλη αυτή τη μακρηγορία μας, που πέρασε απ την Συρακούσες, επιχείρησε Ιστορική αναδρομή, με σύγχρονη κοινωνιολογική εξέταση, καταλήξαμε λοιπόν και εμείς στον ποπό της Κορινθίου! Όπως άλλωστε όλοι!

    Έτσι, λοιπόν, η Μαρία Κορίνθιου, πετάχτηκε, φρεγάτα αρματωμένη, στο πλατό της Φαίης Σκορδά, να λύσει τις διαφορές με τον Κώστα Τσουρό, δημοσιογράφο της ενημέρωσης μέχρι πρότινος που, όμως, διακρίνεται στην ψυχαγωγία, πάρα τω πλευρώ της Φαίης Σκορδά, κάθε μέρα. Τι ήταν ο άνθρωπος να κάνει σχόλια για το αν ήταν ρετουσαρισμένος ή όχι ο ποπός στο εξώφυλλο του τιμημένου Down Town και να χλευάσει ελαφρώς, την συγκίνηση της Μαρίας για τα κεφτεδάκια, τσουπ η πρωταγωνίστρια, ωραιότατη, στον καναπέ του πρωινού, να του ζητήσει εν ολίγοις να απολογηθεί ως κατηγορούμενος της έδρας της.

    «Ο Κώστας Τσουρός μου είπε ότι δεν έχει εμμονή μαζί μου. Μάλλον τον βάζουν απ την εκπομπή να τα λέει», είπε η Μαρία, άμα το πέρας της εκπομπής Πρωινό μου, στην κάμερα εκπομπής άλλου καναλιού, στα «Αποκαλυπτικά».

    Τι την χειροφιλούσε πριν ο Τσουρός, τι καθόταν όρθιος και της εξηγούσε την εκτίμηση του για την τέχνη της και την ομορφιά της, εκεί η Μαρία μας! Τον βάζουν και τα λέει τον δημοσιογράφος, λες και άποψη δεν έχει ο ίδιος για τόσο καυτά -ομολογουμένως!- θέματα!

    Και για να μη ξεχαστούμε, ξαναθυμάται το θέμα των οπίσθιων, πάνω που πάει να κοπάσει η ανάλυση τους, αγανακτισμένη τονίζοντας: «Έχω φτάσει σε σημείο να απολογούμαι γιατί φωτογραφήθηκα»!

    Ω! Μαρία, Μαρία, πάλι μας το θύμισες; Θα σταματήσει ο Τσουρός, θα αρχίσει ο Παπανότας, κοπέλα μας και θα τρέχεις πάλι σε πλατό αυτοκαλεσμενη σε εκπομπή στην άλλη άκρη του νομού Αττικής, που ως περιφέρεια είναι μεγάλος, όπως, και να το κάνεις…

    Το παράπονο της Μαρίας

    Και αφού ασχοληθήκαμε, μαζί και εμείς που υπογράφουμε το πόνημα τούτο, κοτζάμ άνθρωποι, κάποιοι με πτυχία, οι περισσότεροι με μακράν εμπειρία, ορισμένοι βραβευμένοι για επιτεύγματα τους δημοσιογραφικά με τα οπίσθια της Μαρίας, θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε ίσως, «κουκλίτσα μου, αφού σε πειράζουν τα σχόλια, τι ποζάρεις και εσύ με τα οπίσθια πρώτο πλάνο σε κάθε ευκαιρία».

    Όμως, τα πικραμένα σχόλια της Μαρίας μας βάζουν στη θέση μας: «Γνωστή κοπέλα, έκανε τρία απανωτά εξώφυλλα σε περιοδικά και δεν είπε κανένας τίποτα. Εγώ τους ενοχλώ;»…

    Μαρία μας, φυσικά και όχι, αλλά με όλη την εκτίμηση μας στο μπρίο σας, στο κωμικό σας ταλέντο και στη γλυκά της ως ανθρώπου -απολυτά ειλικρινά- μήπως υπερβάλλετε λιγάκι;

    Όχι για την «κοπέλα», αλλά για τα τρία εξώφυλλα! Διότι που βρέθηκαν, Μαρία, τρία περιοδικά να κάνουν φωτογραφίσεις, στην Ελλάδα; Παρ’ εκτός κι αν την «κοπέλα», αυτή την θέλουν κι από άλλα κράτη και ποζάρει, όπου και εμείς με τη σειρά μας, σεβόμαστε!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κατερίνα Καινούργιου μαινόμενη: μαλώνοντας τους συνεργάτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για την εγκυμοσύνη της στην Ελ. Μενεγάκη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… βαμπίρ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ