• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο της μητέρας του Μάκη Παντζόπουλου κάτω από τη φωτογραφία της στο Instagram

    Ελένη Μενεγάκη

    Ελένη Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος και Λιλίκα Παντζοπούλου (αριστερά_


    Η Ελένη Μενεγάκη  ως είθισται, ανεβάζει καθημερινά φωτογραφία με το ρούχο που φορά στην εκπομπή της! Χθες επέλεξε ένα floral φόρεμα που της ταίριαζε και είπε στην εκπομπή της πως το διάλεξε εκείνη γιατί της άρεσε πολύ και χαρακτηριστικά τόνισε: «Το φόρεμα αυτό έγραφε πάνω «Ελένη»»!

    Ελένη Μενεγάκη

     Η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου, η Λιλίκα Μαντζίκα – Παντζοπούλου, η οποία έχει λογαριασμό στο instagram έβαλε καρδούλες στη νύφη της, κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε!

    Η ιστορία της ζωής της Λιλίκας Παντζοπούλου

    Η Λιλίκα Παντζοπούλου, εκτός από μητέρα του Μάκη είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story. Όσο για την προσωπική του ζωή γράφει η επίσημη βιογραφία του:

    «Με το τέλος του πολέμου ο Ελευθέριος Ματζίκας έμεινε για λίγο στη Λιγοψά και μετά ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου αρραβωνιάστηκε με τη Μαρίνα Ντίσκου, θυγατέρα αρτοποιού από τη Λιγοψά, την οποία και παντρεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1941. Τέκνα τους είναι η Βασιλική, (το κανονικό όνομα της Λιλίκας) σύζυγος του ασχολούμενου με ναυτιλιακές εργασίες Δημήτρη Παντζόπουλου και η Ειρήνη, σύζυγος του Βιομηχάνου μπαχαρικών Αθανάσιου Γιώτη. Έχει αποκτήσει τέσσερα εγγόνια, δύο από τη θυγατέρα του Βασιλική, το Ματθαίο και Λευτέρη Παντζόπουλο και δύο από την κόρη του Ειρήνη, το Χρήστο και τη Μαρίνα Γιώτη».

    Ελένη Μενεγάκη
    Ελένη Μενεγάκη και Λιλίκα Παντζοπούλου σε εκδήλωση

    Το μεγαλύτερο pick για την εταιρεία φτάνει το 1991 όταν ο Μαντζίκας – μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων – σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πωλήσει την εταιρεία. Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA και το ύψος αγοράς φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για τότε. Πέθανε το 2008, δέκα μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του που ζούσαν μαζί 67 χρόνια. Όσον αφορά στην κόρη του Λιλίκα, όλοι μιλούν για μια άστη, διακριτική γυναίκα που ουδέποτε θα εμπλεκόταν στις προσωπικές ζωές των γιων της. Επίσης ποτέ δεν θα άφηνε άλλους να μπλεχτούν στην προσωπική της ζωή.

    Ελένη Μενεγάκη

    Πότε αμφέβαλε η Λιλίκα για την Ελένη

    Την Ελένη Μενεγάκη, παρά τις αντιρρήσεις και τον έντονο σνομπισμό που έχει για τον κόσμο που βρίσκεται κάτω από το φως της δημοσιότητας και τα αστραφτερά tabloids, την είχε αποδεχθεί  από την πρώτη στιγμή και μάλιστα η πρώτη επίσημη συνάντηση των δύο γυναικών έγινε τα Χριστούγεννα του 2009. Η Λιλίκα τότε είχε δηλώσει σε φίλους πως η Ελένη έκανε τον γιο της ευτυχισμένο και αυτό της ήταν αρκετό. Όμως τα πράγματα άλλαξαν και η πίστη της κλονίστηκε όταν έγινε γνωστή- στα τέλη Φεβρουαρίου 2010- η σχέση της παρουσιάστριας με τον Μάκη στα media. «Ξαφνικά ήταν εκείνη που απαντούσε σε όλα τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων, ακόμη και στα θυροτηλέφωνα στο σπίτι της οικογένειας στην Φιλοθέη καλύπτοντας και προφυλάσσοντας τον γιο της, ο οποίος έπασχε εκείνη την περίοδο από κρίσεις πανικού και μάλιστα είχε συμβουλευτεί ειδικό επικοινωνιολόγο για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο ωστικό κύμα της φήμης που είχε καλύψει τα πάντα»  λέει κολλητός φίλος του Μάκη. «Κάτι που έκανε την Λιλίκα εκείνη την περίοδο να βγει εντελώς έξω από τα νερά της, γιατί πάντα είχε σαν στάση ζωής την διακριτικότητα και την σεμνότητα.. Είχε φοβηθεί αλλά ουδέποτε εξέφρασε κάτι αρνητικό για την Ελένη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικές φωτό: Η Ελένη Μενεγάκη σε ρομαντική απόδραση στην Αίγινα με τον Ματέο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το υπερπολυτελές φουσκωτό των 300.000 ευρώ με το οποίο πήγαν στην Αίγινα (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ