• LIFE&STYLE

    Η Αθηναΐς Νέγκα αποσύρει τη μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα


    Αποσύρει τη μήνυση που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα στον Γιώργο Λιάγκα για συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπό της. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, ο κύριος Λιάγκας ζήτησε δημόσια συγγνώμη για όσα ανέφερε στη ραδιοφωνική εκπομπή του και κατέθεσε αντί χρηματικής αποζημίωσης το ποσό των 2.000 ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου», όπως είχε ζητηθεί.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Αλέξη Κούγια:

    «Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι αφενός μεν, κατόπιν της δημόσιας και έμπρακτης συγγνώμης, την οποία ζήτησε ο κ. Γιώργος Λιάγκας, για τα όσα ατυχή είχε ισχυριστεί για την κυρία Αθηναΐδα Νέγκα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, κι αφετέρου δε, λόγω της ικανοποιήσεως από τον κ. Λιάγκα του αιτήματος της κυρίας Νέγκα να καταθέσει αντί χρηματικής αποζημιώσεως το ποσό των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την επωνυμία «Κιβωτός του Κόσμου», λάβαμε την εντολή από την κυρία Νέγκα να αποσύρουμε τη μήνυση που είχαμε υποβάλει σε βάρος του κυρίου Λιάγκα.
    Το δικηγορικό μας γραφείο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο, διότι συνετέλεσε στην εξωδικαστική επίλυση του δημιουργηθέντος ζητήματος και στην αποκατάσταση των σχέσεων των δυο κορυφαίων δημοσιογράφων.

    Αθήνα, 28/03/2017
    Με εκτίμηση
    Αλέξιος Κούγιας»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Λιάγκας: Αυτόφωρη διαδικασία και μήνυση για τον γνωστό δημοσιογράφο(video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιάγκας: Η πτώση, τα νεύρα και η αμετροέπεια



    ΣΧΟΛΙΑ