• LIFE&STYLE

    Γιώργος Κορωνιάς: Ο «Θεός» πούλησε το σπίτι του στην Μύκονο

    Κορωνιάς


    Κάποτε, πριν από δεκαεπτά χρόνια στα γραφεία της Vodafone τα στελέχη της εταιρίας και οι απλοί υπάλληλοι τον προσφωνούσαν μεταξύ τους τον Γιώργο Κορωνιά με το προσωνύμιο «Ο Θεός».

    Ήταν η εποχή της παντοδυναμίας του, τότε που οδηγούσε την εταιρία κινητής τηλεφωνίας μπροστά ως ο μάνατζερ μιας νέας εποχής, με καινοτόμες ιδέες και κινήσεις-ματ.

    Σήμερα ο Γιώργος Κορωνιάς είναι ένας άλλος άνθρωπος, που έχει μείνει μακριά από την επικαιρότητα και τα κοσμικά δρώμενα, όχι όμως και από το επιχειρείν, σε αντικείμενα όπως η ναυτιλία.

    Κι’ αυτός ο άλλος άνθρωπος, πούλησε σύμφωνα με πληροφορίες την εξοχική κατοικία που είχε αγοράσει στην Μύκονο, σε Άραβα επιχειρηματία αγνώστου ταυτότητας προς το παρόν, έναντι τιμήματος που έφτασε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

    Η βίλα βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Λάζαρου και θεωρείται μια εξαιρετικής αισθητικής κατοικία, εναρμονισμένη απόλυτα με το κυκλαδίτικο τοπίο.

    Ήταν το καταφύγιο της οικογένειας σχεδόν κάθε καλοκαίρι, το σπίτι όπου ο Γιώργος Κορωνιάς και η σύζυγός του Τατιάνα χαλάρωναν μαζί με φίλους και τα παιδιά τους-την κόρη που απέκτησαν μαζί και τα άλλα τρία από τους προηγούμενους γάμους τους-όταν όλα φάνταζαν και ήταν ιδανικά.

    Το τίμημα θεωρείται αρκετά υψηλό και γι’ αυτό άλλωστε ο επιχειρηματίας είπε το ναι, αφού η βίλα βρισκόταν προς πώληση από το 2012, όμως οι προσφορές που ελάμβανε κατά καιρούς δεν τον ικανοποιούσαν.

    Πριν απο την βίλα είχε πουλήσει-το καλοκαίρι του 2013-και την εντυπωσιακή θαλαμηγό του «Tatiana per siempre», ένα σκάφος μήκους σαράντα τεσσάρων μέτρων, κατασκευασμένο από την Ιταλική εταιρία Baglietto.

    Βαμμένο εξωτερικά στους τόνους του απαλού γαλάζιου, ήταν το σήμα κατατεθέν του Γιώργου Κορωνιά στις καλοκαιρινές του εξορμήσεις στα νησιά, όταν επέλεγε να αφήσει για λίγο το νησί των ανέμων.

    Εκεί που βολτάριζε στα σοκάκια μαζί με τον τότε παντοδύναμο Πέτρο Κωστόπουλο και τις συζύγους τους, σε εποχές όπου όλα φάνταζαν ιδανικά.

    Κι ύστερα ήρθε το σκάνδαλο των υποκλοπών, το κακόβουλο λογισμικό που φύτεψαν Αμερικανοί πράκτορες στο σύστημα νόμιμων συνακροάσεων της Vodafone και η αρχή του τέλους μιας εξαιρετικής πορείας για το παιδί του ταβερνιάρη από το Χαλάνδρι.

    Όπως ψιθύριζαν κάποιοι την τελευταία ημέρα που ο Γιώργος Κορωνιάς κάθισε στο γραφείο του «τελικά ακόμη και οι Θεοί κάνουν λάθη κάποιες φορές».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σπαρακτικό μήνυμα της κόρης του Στάθη Ψάλτη: «Θα ζεις για πάντα μέσα μου…»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Η τελευταία φωτογραφία του Χούτου από τον Άγιο Δομίνικο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αποκαλυπτική Παπαδοπούλου ανατρέπει τα πάντα στο παιχνίδι



    ΣΧΟΛΙΑ