• LIFE&STYLE

    Χριστίνα Κολέτσα: Το κορίτσι από την Βέροια, ο Γιγουρτάκης και το Nomads

    Κολέτσα


    Πριν από λίγες εβδομάδες τραγουδούσε σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου τα Σαββατοκύριακα, έστω και αν τα τελευταία χρόνια η καριέρα της δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών.

    Η Χριστίνα Κολέτσα, μια κατα γενική ομολογία πολύ όμορφη γυναίκα πήγε τελικά στο «Nomads» ακολουθώντας λένε κάποιοι την συνταγή της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

    Μόνο που έξω από την αναμφισβήτητα εντυπωσιακή της εμφάνιση, υπάρχει πλέον μια γυναίκα τριάντα επτά ετών, που δεν της χαρίστηκαν και πολλά πράγματα στην ζωή της.

    Παιδί ακόμα συνειδητοποίησε στα εφτά της χρόνια, ότι οι σφαλιάρες που έδινε συχνά στην μητέρα της ο πατέρας της, δεν ήταν επειδή ήταν απλά πιο δυνατός και το έδειχνε.

    «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και κάποια στιγμή είπα στη μαμά μου ότι πρέπει να φύγουμε. Πήραμε τηλέφωνο ένα ταξί, πήραμε δυο ρούχα και φύγαμε» θα πει χρόνια αργότερα σε συνέντευξή της στο Nitro.

    Η παιδική της ηλικία την σημάδεψε και στις σχέσεις της, από νεαρή κοπέλα στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδασε δημοσιογραφία και έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση σε τοπικά κανάλια, πριν κάνει την στροφή στο τραγούδι.

    Ανοίγει πρόγραμμα σε μαγαζιά και όσοι τυχεροί έχουν πάει από νωρίς θαυμάζουν μια κούκλα πάνω στην πίστα, που μπορεί να μην είναι φωνάρα, αλλά προσπαθεί να γίνει καλύτερη.

    Το Fame Story το 2006 είναι η μεγάλη της ευκαιρία να γίνει ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα απο την τηλεόραση.

    Δηλώνει συμμετοχή, την παίρνουν και παρόλο που δεν κερδίζει, είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα, εδικά μετά την διαρροή ενός βίντεο που την έδειχνε να αλλάζει.

    Βγαίνοντας από το παιχνίδι, υπογράφει το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο και ξεκινάει μια πορεία που δεν θα την χρίσει ποτέ σταρ πρώτου μεγέθους, θα της χαρίσει όμως κάποια σουξέ όπως την «Έκτη αίσθηση».

    Ένας από τους άνδρες που σημάδεψε την ζωή της ήταν ο αδικοχαμένος Νίκος Γιγουρτάκης, με τον οποίο έζησε πολύ ευτυχισμένες στιγμές σε έναν έρωτα που δεν είχε όμως ευτυχή κατάληξη, παρά την χημεία και το πάθος που υπήρχε.

    «Σε ευχαριστώ που με έμαθες να ζω…»

    Σε κάποιες φωτογραφίες που εκείνος σκύβει τρυφερά πάνω στον ώμος της έχει αποτυπωθεί το πόσο καλά ένοιωθε δίπλα του η Χριστίνα, ενώ ακόμη και όταν χώρισαν, παρέμειναν φίλοι.

    Ο θάνατος του νεαρού επιχειρηματία το 2011 την συντάραξε και για αρκετό καιρό όπως έχει πει η ίδια έπαιρνε ηρεμιστικά χάπια προκειμένου να μπορέσει να κοιμηθεί.

    Τον αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό γράμμα στο οποίο ενέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν θυμάμαι καν πριν πόσα χρόνια σε γνώρισα γιατί από εκείνη την ημέρα και μετά ήταν σαν να σε ήξερα από την ημέρα που γεννήθηκα. Ποτέ δεν προσδιόρισα ώς τι ήσουν δίπλα μου, ήσουν όμως πάντα δίπλα μου.

    Χριστίνα Κολέτσα-Νίκος Γιγουρτάκης

    Πάντα ήξερα ότι αυτό που μας ένωσε ήταν κάτι μαγικό και η αγάπη μας δεν θα σβήσει ποτέ. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να ζω».

    Πριν φύγει ο Νίκος, ο επόμενος δεσμός της ήταν με τον Γιώργο Μελισσανίδη, με τον οποίο επίσης χώρισε μετά απο μια πολυσυζητημένη σχέση, αναζητώντας μάταια(;) μέχρι στιγμής τον άνδρα των ονείρων της.

    «Ο μεγαλύτερος φόβος της ζωής μου είναι να μη με εγκαταλείψουν. Φεύγω πριν με εγκαταλείψουν και δεν ξέρω αν θα ξεπεράσω ποτέ τις ανασφάλειές μου» είχε πει το κορίτσι που στα δέκα οχτώ του χρόνια έφυγε για να συναντήσει την ζωή με ένα πεντοχίλιαρο και ένα σακίδιο.

    Τι κατάφερε; Πολλά, όταν συνειδητοποίησε τους ρόλους του παιχνιδιού στο τραγούδι και την ελληνική σόου μπιζ, αλλά όχι να γίνει το μεγάλο όνομα.

    Στην Μύκονο φέτος το καλοκαίρι, έβγαινε στο «4711» και οι άρρενες θαμώνες την έτρωγαν με τα μάτια, καθώς την έβλεπαν στην μικρή πίστα να λικνίζει το θανατηφόρο κορμί της.

    Στο Nomads δείχνει ότι πήγε αναζητώντας άλλη μια ευκαιρία στην ζωή της και πιθανόν, μια νέα καριέρα στο τραγούδι που ίσως να χρωστάει η ζωή σε αυτό το κορίτσι.

    Το αν θα τη βρει θα φανεί μετά…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στην prime time της TV: «Nomads», «Ταλέντο» και «Voice» βάζουν φωτιά στο τηλεχειριστήριο
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αλέξανδρος Έλληνας: Έρωτας με την πρώην του Βγενόπουλου
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο! Πόσο χρονών είναι η Νατάσα Καλογρίδη;



    ΣΧΟΛΙΑ