• LIFE&STYLE

    Μύκονος: Η αποχώρηση της Μ. Πατούλη από την μπουτίκ στα Ματογιάννια και ο νέος επενδυτής

    Βλάσης Χολέβας και Μαρίνα Πατούλη

    Βλάσης Χολέβας και Μαρίνα Πατούλη


    Για την απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να αποχωρήσει από την επιχείρηση που είχε σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα στη Μύκονο μίλησε ο γνωστός σχεδιαστής.

    Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day, η μπουτίκ τους δεν έκλεισε, όπως έγινε αρχικά γνωστό, αλλά άλλαξε μορφή.

    «Έχουμε μεγάλη προετοιμασία για το μαγαζί στη Μύκονο. Θεωρούμε ότι είναι ένα ωραίο παράθυρο στον κόσμο και με αρκετούς Έλληνες δημιουργούς για να δείξουμε την ελληνική μόδα στον χρόνο. Όχι, δεν έκλεισε, άλλαξε λίγο μορφή», είπε χαρακτηριστικά.

    Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Απλά επειδή η κ. Πατούλη κατεβαίνει ως υποψήφια δήμαρχος στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, είναι λογικό ότι έχει δώσει εκεί πέρα όλη της την ενέργεια. Αποχώρησε από την επιχείρηση. Είναι ένας άλλος επενδυτής κι εγώ είμαι σαν συνεργάτης στην επιχείρηση».

    «Είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Γνωρίζεις κόσμο από παντού. Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα. Έχω μέσα και τη συλλογή μου κι είμαι σαν μέτοχος μέσα σε αυτό. Με τη Μαρίνα Πατούλη είμαστε μια χαρά φίλοι, της ράβω και ρούχα», συμπλήρωσε.

    Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, η επιχείρηση που άνοιξαν το καλοκαίρι του 2022 στα Ματογιάννια της Μυκόνου πωλήθηκε σε γνωστό επιχειρηματία.

    Η πινακίδα με την περίφημη «τιάρα» της Μαρίνας Πατούλη αφαιρέθηκε, ενώ και οι εσωτερικοί χώροι του μαγαζιού είναι πλέον, άδειοι.

    Δείτε τα βίντεο από το Happy Day:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ