ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Παρίσι για επαγγελματικό σκοπό ταξίδεψε η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο. Η όμορφη παρουσιάστρια είχε γυρίσματα για τη νέα καμπάνια γνωστής εταιρίας, στην οποία είναι το κεντρικό πρόσωπο. Παράλληλα, εκμεταλλεύτηκε το σύντομο ταξίδι περνώντας ένα ρομαντικό τριήμερο με τον Ματέο στην πιο ερωτική πρωτεύουσα του κόσμου.
Το ζευγάρι γιορτάζει την επέτειό του, κάτι που αποκάλυψε ακόλουθος της Ελένης στο Instagram αφήνοντας σχόλιο, «Ελένη μου χρόνια σας πολλά. Να τα εκατοστήσετε να είστε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα».
Η παρουσιάστρια έκπληκτη απάντησε: «Σ’ ευχαριστώ πολύ. Που το ξέρεις;»
Βέβαια, η Ελένη ανέβασε στη συνέχεια ένα κολάζ φωτογραφιών με τον Ματέο αποκαλύπτοντας ότι έχουν επέτειο.
https://www.instagram.com/p/BfWcgENBUZW/
https://www.instagram.com/p/BfVv9mHh8RH/
https://www.instagram.com/p/BfVpoHWBCid/
https://www.instagram.com/p/BfWHT6fhZsp/
https://www.instagram.com/p/BfWN9q_hxXM/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς η Ελένη Μενεγάκη βοήθησε τηλεθεάτριά της να αποκτήσει παιδί (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Πρώτο τραπέζι στον Ρέμο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη: «Το πρόσωπό της Madonna είναι σαν της κόρης μου!» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η απόδραση, η φούσκα και οι προφήτες της Αποκάλυψης
- Μοχάμεντ Σαλάχ: Γιατί πήγε στην Τράμπζονσπορ – Πού βρήκαν τόσα λεφτά οι Τούρκοι;
- Χρηματιστήριο: Σε ποια επίπεδα θα βρίσκεται κατά την επιστροφή στις developed markets
- Τανισκίδης-Κυπαρίσσης: Το success story της Optima που «έγραψε» απόδοση 357% και σπάει τα ρεκόρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.