• LIFE&STYLE

    Just the 2 of Us: Τεστ κορονοϊού σε όλους τους συμμετέχοντες εν όψει γυρισμάτων

    • NewsRoom
    Just the 2 of Us


    Σε υγειονομική κινητή μονάδα που βρέθηκε έξω από τα στούντιο Κάπα στα Σπάτα, υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό οι συμμετέχοντες του «Just the 2 of Us».

    Μάλιστα, από εχθές ξεκίνησαν πρόβες ενώ τα ζευγάρια των παικτών έφταναν με διαφορά ώρας έτσι ώστε να μη συνωστιστούν στον χώρο.

    Πρόκειται για τεστ που ανιχνεύουν τα αντισώματα του οργανισμού έναντι του κορονοϊού. Με το συγκεκριμένο γρήγορο τεστ μπορεί να διαπιστωθεί αν ένα άτομο έχει υποστεί τη λοίμωξη, είτε έχει παρουσιάσει συμπτώματα είτε όχι. Το τεστ γίνεται από μικροβιολόγο, παρουσία και λοιμωξιολόγου, με τη λήψη δύο σταγόνων αίματος τρυπώντας το δάκτυλο, ενώ μέσα σε 15 λεπτά το αποτέλεσμα δείχνει αν το άτομο που εξετάστηκε έχει νοσήσει πρόσφατα ή παλαιότερα. Όσοι παίκτες έκαναν χθες το τεστ βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό. Το τεστ συνεχίζονται και σήμερα για τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και όλους τους συντελεστές του σόου που θα συμμετέχουν στο γύρισμα της Τρίτης.

    Αυστηρά μέτρα ασφαλείας έχουν σχεδιαστεί και για το γύρισμα στο στούντιο όπου έχει γίνει η απαραίτητη απολύμανση. Ανάμεσα στους κριτές θα υπάρχουν διάφανα διαχωριστικά πλέξιγλας, προκειμένου να μην έχει επαφή ο ένας με τον άλλο, ενώ το celebrity room όπου συγκεντρώνονταν όλοι οι παίκτες μετά τις ερμηνείες τους, όπως είχαμε δει στο επεισόδιο της πρεμιέρας, πλέον καταργείται.

    Στον χώρο θα βρίσκεται μόνο η Βίκυ Κάβουρα για να σχολιάζει τις ερμηνείες και να μιλά μόνο με το ζευγάρι που μόλις ολοκλήρωσε το performance του. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο στούντιο θα βρίσκεται λοιμωξιολόγος ο οποίος θα ελέγχει πως τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

    Οι παίκτες θα κάθονται με απόσταση μεταξύ τους στις κερκίδες στο 1.100 τ.μ και 9μ. ύψους στούντιο, ενώ διαφορετική προβλέπεται να είναι και η έναρξη του σόου, χωρίς ομαδικό χορευτικό.

    Οι συμμετέχοντες, δημιούργησαν και ένα trailer για την επιστροφή του σόου:

    View this post on Instagram

    Έμειναν Σπίτι… Τώρα ετοιμάζονται να επιστρέψουν… Missed you guys 🎬🎤 🎈🎈🎈💫✨💫 @opentvgr @nkoklonis @kavouravicky_official @desp1navandi @mariabacodimou @vicky_stavropoulou_official #σταματηςφασουλης @vikyhatzivasiliou @kostaskarafotis_ @konstantinaspyropoulou @xzotos @errika_prezerakou @arismakris @denaolympiou @giorgosgiannopoulosc @xryspa @drymonakos @kmetaxa @tasosxiarcho @aspatsinaofficial @official_mariospriamos @artemismatafia @orfeaspapadopoulos_official @trifonassamaras @xaraverra @crystallia__ @lewnidaskalfagiannis @konstantinosfrantzis @pappachristina @giorgos_livanis @christina_vrachali @valadis_official @nicolekarra_official @eteoklispavlou @eleni.hatzidou #j2us #opentv #staytuned 🎉🎉🎉

    A post shared by Just the Two Of Us Official (@j2us_gr) on



    ΣΧΟΛΙΑ