• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: «Το πρόσωπό της Madonna είναι σαν της κόρης μου!» (video)

    Μαντόνα

    Μαντόνα


    Με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η Madonna παρουσίασε μία νέα τεχνική ομορφιάς που υιοθέτησε η ίδια για να φαίνεται πιο νέα. Συγκεκριμένα, το μυστικό εργαλείο είναι κάτι που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας. Μετά το μαχαίρι, που είχε χρησιμοποιήσει σε παλαιότερο βίντεο, ήρθε η σειρά των πιρουνιών!

    Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, πρόβαλε το εν λόγω βίντεο και σχολίασε τη νεαρή επιδερμίδα που δείχνει να έχει η Madonna ρωτώντας, «Μα γιατί πρέπει να τσιμπιέται με τα πιρούνια, αφού είναι πιο νέα από όλες τις νέες;»

    Βέβαια, οι συνεργάτες της σχολίασαν το προφανές, ότι δηλαδή έχει χρησιμοποιήσει κάποιο φίλτρο του Instagram και δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο αψεγάδιαστη, όπως φαίνεται στο βίντεο.

    Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια συμπλήρωσε ότι, «Δεν ξέρω για θεραπείες με πιρούνια, αλλά ξέρω ότι το δέρμα μας πρέπει να το προσέχουμε. Ακόμα κι όταν ξεβαφόμαστε πρέπει να βρούμε τα κατάλληλα προϊόντα. Δεν πρέπει να τραβάμε το δερματάκι μας, πόσο μάλλον με πιρούνια!», ενώ η ίδια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, «Το πρόσωπό της είναι σαν της κόρης μου που δεν έχει κλείσει τα 3».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν συμμαθήτρια με τον Γιώργο Λιάγκα (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγουδιστής στην Μενεγάκη: Απέρριψα 1 εκατ. για δουλειά στο εξωτερικό (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Madonna στους δρόμους της Αθήνας (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ