• LIFE&STYLE

    Πώς η Ελένη Μενεγάκη βοήθησε τηλεθεάτριά της να αποκτήσει παιδί (video)

    • Νίκη Καξερή
    μενεγάκη

    Ελένη Μενεγάκη


    Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η καλή σχέση που φροντίζει να έχει η Ελένη Μενεγάκη με το τηλεοπτικό της κοινό, αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνει η όμορφη παρουσιάστρια γι’ αυτό.

    Ο Μάκης Πουνέντης ανέφερε μία τυχαία συνάντηση που είχε πρόσφατα με μία τηλεθεάτρια, η οποία του διηγήθηκε μία συγκινητική ιστορία που συνέβη πριν μερικά χρόνια.

    Συγκεκριμένα, πριν από δύο με τρία χρόνια η Μενεγάκη είχε καλεσμένο στην εκπομπή της έναν γιατρό, ο οποίος μίλησε για την εξωσωματική γονιμοποίηση. Η τηλεθεάτρια μέσω e-mail ζήτησε τη βοήθεια της εκπομπής, καθώς επιθυμούσε να αποκτήσει ένα παιδί.

    Η γυναίκα προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση για πολύ καιρό και δεν τα κατάφερνε. Έτσι, αποφάσισε να στείλει μήνυμα στην εκπομπή. Η Ελένη όχι μόνο την βοήθησε, αλλά την κάλεσε στο τηλέφωνο προσωπικά και την παρέπεμψε στον ειδικό. Μετά από ένα χρόνο απέκτησε το παιδάκι της.

    «Συνάντησα την κυρία Ειρήνη στο Χαλάνδρι, η οποία μου είπε, “Θέλω να πεις στην Ελένη ένα μεγάλο ευχαριστώ”», είπε ο Πουνέντης στην Ελένη.

    Δείτε το βίντεο:

    Ελένη Μενεγάκη
    Ελένη Μεγεγάκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Πρώτο τραπέζι στον Ρέμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν η Ελένη ήταν συμμαθήτρια με τον Λιάγκα (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ