O δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος «Στη φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως σήμερα το «Καφέ της Χαράς» ξεκινάει γυρίσματα.
Σε αυτά τα επεισόδια, λοιπόν, θα δούμε καινούριους ήρωες, νέα πρόσωπα και κάποιες επιστροφές.
Στον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς» θα δούμε σε guest εμφάνιση τον Ορέστη Τζιόβα, ο οποίος θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον Χάρη Ρώμα.
Επίσης, στο σίριαλ θα κάνει guest εμφάνιση – έκπληξη ο Σπύρος Μπιμπίλας και μάλιστα από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου.
Τέλος, η Σοφία Μουτίδου επιστρέφει στη σειρά, όπως επίσης και η Ευτυχία Φαναριώτη.
Δείτε το βίντεο με όλο το ρεπορτάζ:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=kBpOgXAlfeQ&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αφγανιστάν: Σεισμός μεγέθους 5,9 ρίχτερ
- Υπογραφή συμφωνίας εξουσιοδότησης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και του «BUREAU VERITAS»
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 3 δεξαμενόπλοια πέρασαν το τελευταίο 24ωρο
- Πάνος Λασκαρίδης: Η επιτυχία δεν είναι ζήτημα τύχης, αλλά αποτέλεσμα συνεχούς δουλειάς και σωστών επιλογών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.