• MEN

    Αυτή είναι η στάση που δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Οι πολύ αγαπημένες και οι λιγότερο προτιμητέες στάσεις του σεξ, συνήθως έχουν να κάνουν με το εκάστοτε ζευγάρι. Εξαρτάται από το τι αρέσει και στους δύο, από τη χημεία τους και το πώς τα βρίσκουν μεταξύ τους, καθώς και από ένα σωρό άλλους παράγοντες.

    Ωστόσο, είναι κάποιες στάσεις που τείνουν να θεωρούνται αγαπημένες ή όχι στην πλειοψηφία του κάθε φύλου. Όπως υπάρχουν αυτές που οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν ή δεν τους αρέσουν καθόλου, έτσι συμβαίνει και με τις γυναίκες. Μερικές στάσεις προτιμώνται από σχεδόν όλα τα θηλυκά και κάποιες άλλες δεν βρίσκονται στις προτιμήσεις της πλειοψηφίας τους.

    Και ενώ οι περισσότεροι νομίζουν πως η στάση που δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες είναι το γνωστό doggy style, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό Women’s Health, εξετάζοντας 1.100 άτομα, έχει να μας πει άλλα. Το doggy style έρχεται δεύτερο, ενώ τη θέση νούμερο ένα κατέχει η στάση της ανάποδης καουμπόισσας ή αλλιώς reverse cowgirl.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα αυτή, το 39% των γυναικών που έλαβε μέρος απάντησε πως θεωρεί την ανάποδη καουμπόισσα ως την χειρότερη στάση, δηλαδή όταν η γυναίκα κάθεται ανάποδα, με την πλάτη της γυρισμένη, πάνω στον άντρα. Ο λόγος που έδωσαν όσες γυναίκες υπσοστήριξαν το παραπάνω, ήταν πως στη στάση αυτή δεν υπάρχει οπτική επαφή και έτσι δεν μπορεί να δει τις αντιδράσεις του παρτενέρ της.

    Πάντως, προηγούμενη έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί από το ίδιο περιοδικό, είχε δέιξει πως οι πέντες δημοφιλέστερες στάσεις του σεξ, στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν στις γυναίκες τόσο μεγάλη απόλαυση.

    Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος, που το αγαπημένο για τους περισσότερους άντρες doggy style ήταν δεύτερο στη λίστα, με ποσοστό 28%. Όπως φαίνεται από την έρευνα, η στάση αυτή μπορεί να αγγίζει πιο έντονα τον τράχηλο της μήτρας, ωστόσο κάνει τη διείσδυση επίπονη πολλές φορές, παρά ερεθιστική. Το ιεραποστολικό είχε, επίσης, μια θέση στη λίστα, καθώς, όπως ανέφερε η γυναικολόγος Sara Gottfried: “πολλές φορές, το αντρικό μόριο δεν ερεθίζει επαρκώς τα κατάλληλα σημεία μέσα στον γυναικείο κόλπο“.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 4 συχνότερες απορίες των αντρών για το σεξ και οι επιστημονικές απαντήσεις τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεξ: Η στάση που λατρεύουν οι γυναίκες και φοβούνται οι άντρες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τρεις τρόποι για να μπει αμέσως σε «sex mood»



    ΣΧΟΛΙΑ