• LIFE&STYLE

    Μελάνια Τραμπ: Ο εντυπωσιακός χριστουγεννιάτικος στολισμός στον Λευκό Οίκο

    • NewsRoom

    Μελάνια Τραμπ


    Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο για τελευταία φορά θα περάσουν φέτος ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ, μετά την εκλογή του Τζο Μπάιντεν.

    Μια άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επικρατεί στον Λευκό Οίκο, με την Μελάνια Τραμπ να ευχαριστεί δημόσια τους εθελοντές που τον διακόσμησαν.

    Η άφιξη του εμβληματικού χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Λευκό Οίκο την περασμένη Δευτέρα, σηματοδότησε την εορταστική περίοδο και το Σάββατο η Μελάνια Τραμπ έδειξε πως οι προετοιμασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    «Αυτό το Σαββατοκύριακο, εθελοντές από όλη την Αμερική ήρθαν για να διακοσμήσουν τον Λευκό Οίκο για την περίοδο των εορτών», έγραψε σε ανάρτηση που ανέβασε στο Twitter.

    «Σας ευχαριστώ για τον χρόνο, τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή σας για να βεβαιωθείτε ότι το πνεύμα της ειρήνης και της χαράς θα γεμίσει τα ιστορικά δωμάτια και τις αίθουσες του προεδρικού μεγάρου», συμπλήρωσε.

    Το γραφείο της Πρώτης Κυρίας σύντομα θα παρουσιάσει την διακόσμηση στον Λευκό Οίκο, που θα είναι το τελευταίο σημαντικό έργο της Μελάνια Τραμπ ως Πρώτη Κυρία. Κι όλα αυτά, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από την ηχογράφηση μιας συνομιλίας της με την βοηθό της -κυκλοφόρησε βιβλίο από την ζωή της στον Λευκό Οίκο, στην οποία αποκαλύπτεται πως η Πρώτη Κυρία είχε διαμαρτυρηθεί λέγοντας «ποιος νοιάζεται για όλα αυτά τα χριστουγεννιάτικα;» ενώ συζητούσε με την βοηθό της για το παραδοσιακό καθήκον να διακοσμεί τον Λευκό Οίκο για τις γιορτές.

    Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε εθελοντές να τοποθετούν στολίδια με το λογότυπο «USA» στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

    Σε άλλες, βάζουν πράσινες γιρλάντες και κρεμούν διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα στεφάνια με κατακόκκινους φιόγκους έξω από τον Λευκό Οίκο.

    Τουλάχιστον δύο από τους εθελοντές φαίνεται να φορούν μάσκες για την προστασία από τον κορονοϊό, αφότου ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι φέτος στο διάστημα της διακόσμηση θα ακολουθηθούν νέες πολιτικές για την υγεία.

    «Προκειμένου να διασφαλιστεί ένα ασφαλές, υγιές περιβάλλον για όλους τους εθελοντές, η φετινή περίοδος διακοπών θα περιλαμβάνει νέες πολιτικές που θα ευθυγραμμίζονται με την καθοδήγηση των ειδικών», την ώρα μάλιστα που τα κρούσματα κορονοϊού στις ΗΠΑ αυξάνονται και πάλι με τους ειδικούς να φοβούνται για νέο ξέσπασμα μετά τις διακοπές των Ευχαριστιών.

    Διαβάστε επίσης:

    Ατύχημα για τον Τζο Μπάιντεν – Υπέστη κάταγμα

    Μισέλ Ομπάμα εναντίον Μελάνια Τραμπ: Έκανα στην άκρη την οργή μου και την καλωσόρισα στο Λευκό Οίκο

    Έτοιμη για διαζύγιο η Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ



    ΣΧΟΛΙΑ