• Media

    Το επόμενο 15ήμερο η τελική συμφωνία Σαββίδη – Κοκλώνη για το OPEN – Όλο το παρασκήνιο

    • NewsRoom
    Ιβάν Σαββίδης (OPEN) - Νίκος Κοκλώνης (Barking Well Media)

    Ιβάν Σαββίδης (OPEN) – Νίκος Κοκλώνης (Barking Well Media)


    Εντός των επόμενων 10-15 ημερών θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ της εταιρείας Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. που διαχειρίζεται το Open και της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, αναφορικά με την παραγωγή και διαφημιστική εκμετάλλευση του ψυχαγωγικού και infotainment προγράμματος.

    Στόχος της συμφωνίας είναι η αναμόρφωση του καναλιού προκειμένου αφενός να ανέβουν οι δείκτες τηλεθέασης και συνακόλουθα να αυξηθούν οι διαφημιστικές ροές προς το Open.

    Οι νομικοί σύμβουλοι των δύο πλευρών έχουν να αντιμετωπίσουν – και για αυτό τον λόγο ουσιαστικά έχουν καθυστερήσει – μια σειρά από τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν τόσο στη συμβατότητα της τελικής συμφωνίας με τη νομοθεσία όσο και πρακτικές που σχετίζονται με τη διαχειριστική λειτουργία.

    Στο πλαίσιο του συμφωνητικού που θα υπογραφεί έως το τέλος του Σεπτεμβρίου προβλέπεται και η δυνατότητα της Barking Well Media να αγοράσει από το 50% + μια μετοχή της εταιρείας εφόσον κρίνει ότι είναι συμφέρουσα μια τέτοια προοπτική μετά από την παρέλευση δύο ετών.

    Η εξέλιξη αυτή θα είναι και στη διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη του καναλιού, Ιβάν Σαββίδη. Εφόσον και οι δυο πλευρές συμφωνήσουν, τότε θα ανατεθεί σε μια από τις εταιρείες «Big 4» η αξιολόγηση και αποτίμηση των οικονομικών της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία της εξαγοράς.

    Στην περίπτωση αυτή, ο Νίκος Κοκλώνης θα έχει λόγο στο σύνολο του τηλεοπτικού σταθμού (και στην ενημέρωση) και όχι μόνο στο ψυχαγωγικό μέρος του προγράμματος.

    Διαβάστε επίσης:

    Η νέα ταβέρνα του Σταύρου Θεοδωράκη, η νέα «αγαπημένη» του Κωνσταντίνου Ζούλα, γιατί η Κουτσαυτάκη «τσίτωσε» με τη Στεφανίδου και το κονταροχτύπημα Αλαφούζου – Δασκαλοπούλου για την πρωτιά

    Οικονόμου για Κοκλώνη: Η υπόθεση είναι ήδη στη δικαιοσύνη και όλες οι αρμόδιες αρχές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους

    Νίκος Κοκλώνης: Αποκαλύπτουμε την έκθεση της Grant Thornton, τα ξεχασμένα οικονομικά στοιχεία και τα μεγάλα ερωτηματικά για την βιωσιμότητα της εταιρείας του



    ΣΧΟΛΙΑ