• Πολιτική

    Οικονόμου για Κοκλώνη: Η υπόθεση είναι ήδη στη δικαιοσύνη και όλες οι αρμόδιες αρχές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους

    • NewsRoom
    Γιάννης Οικονόμου - Νίκος Κοκλώνης

    Γιάννης Οικονόμου – Νίκος Κοκλώνης


    «Η υπόθεση είναι ήδη στη δικαιοσύνη και όλες οι αρμόδιες αρχές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους» ήταν η σαφής απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το πώς σχολιάζει τις νέες αποκαλύψεις για τη δραστηριότητα  του Νίκου Κοκλώνη, σύμφωνα με τις οποίες ο γνωστός τηλε-αστέρας εμπλέκεται σε περίεργες συναλλαγές με επιστροφή ΦΠΑ ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά και ακύρωση προστίμων που του είχαν επιβληθεί, από τις αρμόδιες αρχές.

    Υπενθυμίζεται ότι το mononews με σειρά δημοσιευμάτων έθετε συγκεκριμένα ερωτήματα ανάλογα με αυτά που υπάρχουν και στην έκθεση του ορκωτού ελεγκτή για την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Κοκλώνη όπως για παράδειγμα τις συνεχείς αυξήσεις κεφαλαίου, τα κατά παρέκκλιση των λογιστικών αρχών δεδουλευμένα έξοδα της κλειόμενης χρήσης του 2021 αλλά και την αναβαλλόμενη φορολογία για τις συσσωρευμένες ζημιές της εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Κοκλώνης: Αποκαλύπτουμε την έκθεση της Grant Thornton, τα ξεχασμένα οικονομικά στοιχεία και τα μεγάλα ερωτηματικά για την βιωσιμότητα της εταιρείας του

    Αποκαλυπτικό: Όλο το πόρισμα Βουρλιώτη για Κοκλώνη: «Δήλωνε… γραμματέας και ταμίας σε εταιρείες του – 1,3 εκατ. σε λογαριασμούς του από την Air Fast Tickets, μετά την πτώχευσή της»

    Νίκος Κοκλώνης: Πώς λειτουργούσε η εγκληματική του οργάνωση σύμφωνα με το πόρισμα Βουρλιώτη



    ΣΧΟΛΙΑ