Menu
0.13%
Τζίρος: 311.71 εκατ.

Μαζωνάκης: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ΙΣΑ και δημόσιους φορείς για τους ελέγχους στο ιατρείο – Κατεπείγουσα έρευνα ζητά ο Εισαγγελέας-mononewsTV

Media

O Γιάννης Παπαχρήστου CEO Ελλάδος του Ομίλου ANTENNA

Γιάννης Παπαχρήστου
Comments

Ο Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαχρήστου αναλαμβάνει τη θέση του Chief Executive Officer Ελλάδος του Ομίλου.

Με μακρόχρονη θητεία σε ηγετικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γιάννης Παπαχρήστου θα είναι επικεφαλής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

1

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει με όραμα και στρατηγική την ενίσχυση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, επενδύοντας διαρκώς σε νέους τομείς  -όπως η πρόσφατη εξαγορά των Village Cinemas-, καθώς και σε σημαντικά και πολύπειρα στελέχη.

Ο Όμιλος επεκτείνει σταθερά το αποτύπωμά του, προσφέροντας στην ελληνική οικογένεια αντικειμενική ενημέρωση, κορυφαία ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Ο Γιάννης Παπαχρήστου, ο οποίος διαθέτει  βαθιά γνώση της αγοράς, σύγχρονη οπτική και εξαιρετικές ικανότητες στον στρατηγικό επιχειρηματικό σχεδιασμό, θα συμβάλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε: «Καλωσορίζω τον Γιάννη στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Με τη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία που κατέχει, θα ενισχύσει αποτελεσματικά τις καινοτόμες δράσεις και στρατηγικές επιδιώξεις του Ομίλου».

Ο Γιάννης Παπαχρήστου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένταξή μου στον Όμιλο Antenna και την ευκαιρία που θα έχω να συνεργαστώ με τον κ. Κυριακού, καθώς και τα στελέχη και τους εργαζόμενους του εμβληματικού οργανισμού. Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να συνεχίσει ο Όμιλος στο δρόμο της πρωτοπορίας και της επιτυχίας».

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Voice: Αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη η πρεμιέρα
Μπλε Ώρες: Το Πήλιο γίνεται σκηνικό πάθους, προδοσίας και φόνου
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών
Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
3.246.627 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
ΓΓΕΕ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου
Το χρυσωρυχείο της Premier League: 7,8 δισ. ευρώ και 267 αγώνες στην τηλεόραση