Ο έμπειρος δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος, με μεγάλη πορεία στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό Τύπο, αναλαμβάνει διευθυντής της εφημερίδας το «Έθνος» συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.
Έχει εργαστεί στο παρελθόν στον ΔΟΛ, στο «Ποντίκι», στην ΕΡΤ και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ως διευθυντής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το «Εσπέρια», ο Σαββίδης και μια Αθήνα που (δεν) αλλάζει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες εξελίξεις για την εφημερίδα «Έθνος» – Όλες οι αλλαγές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απορρίφθηκε η αίτηση πτώχευσης της «Εκδόσεις ΕΘΝΟΣ Α.Ε.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπουτσάνης: Ανάπτυξη με εξαγωγές και βλέμμα σε εξαγορές- «Κλειδί» οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Τραγικός απολογισμός από τις επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Πάνω από 180 χτυπήθηκαν, 9 βυθίστηκαν, δεκάδες νεκροί (πίνακας)
- CNBC: Αυτά τα πλοία πέρασαν από τα Στενά του Ορμούζ, μέσα και του Γιώργου Προκοπίου – mononewsTV
- Νέο πλήγμα τρόμου στις αγορές μετά την ανάρτηση Τραμπ – Προειδοποιεί για καταστροφή του κοιτάσματος «South Pars»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.