ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, το true crime του Αλαφούζου, ο χαμός στο ΕΣΡ, το σώμα της Κλέλιας, το ναυάγιο των «Αρβύλα» και το ταμείο Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Στο κτήριο της ΔΕΣΦΑ, επί της Λεωφόρου Μεσογείων και στον αριθμό 357, «μετακομίζει» η εφημερίδα «Έθνος», μετά την αποχώρηση του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μάρη από το σχήμα που είχε την έκδοση της εφημερίδας «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής», το οποίο πέρασε πλήρως στον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη.
Διευθυντής σύνταξης αναλαμβάνει ο Στέφανος Τζανάκης.
Σημειώνεται ότι ο Κώστας Σαρρηκώστας μένει στον Όμιλο του κ. Μάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει ομιλία του κ. Μάρη, σχετικά με τις εξελίξεις στους δύο, πλέον, εκδοτικούς ομίλους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στην 24 Media: Αποχωρεί πλήρως από το «Έθνος» – «Μένει» ο Σαββίδης (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενιζέλος: «Αναμφίβολα σημαντική» η παρέμβαση Μητσοτάκη στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Ιράν: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στη Ντόχα υπό τη σκιά απειλών για νέες αμερικανικές επιθέσεις
- Τραμπ: «Μπορεί να γίνω ο κύριος Βέτο» εάν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν την πλειοψηφία στο Κογκρέσο
- Δ. Μαρκόπουλος: «Για πρώτη φορά βάζουμε αυστηρούς κανόνες στη λειτουργία των funds και των servicers, με πρόστιμο που φτάνουν έως και τις 500.000 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.