• Media

    Maestro: Ανατριχίλα προκάλεσε η σκηνή με τον ξυλοδαρμό – Αποθέωση για την τεράστια Μαρία Καβογιάννη

    • NewsRoom
    Η Μαρία Καβογιάννη στο Maestro

    Η Μαρία Καβογιάννη στο Maestro


    Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε για ακόμα μια φορά η Μαρία Καβογιάννη μέσα από το συγκλονιστικό Maestro, όπου ενσαρκώνει μια γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

    Το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συγκέντρωσε όλο το ενδιαφέρον του κοινού για δεύτερη συνεχή εβδομάδα. Η βουβή ερμηνεία της ταλαντούχας Μαρίας Καβογιάννη έκλεψε την παράσταση και ήταν πραγματικά μια ερμηνεία άξια για βραβείο Emmy!

    Στην επίμαχη σκηνή, ο σύζυγος της Μαρίας, Χαράλαμπος, τον οποίο υποδύεται με επιτυχία ο Γιάννης Τσορτέκης, στρέφεται για ακόμα μια φορά εναντίον του γιου του, Σπύρου (Γιώργος Μπένος), αλλά και της ίδιας.

    Ο Χαράλαμπος τα χάνει μόλις μαθαίνει για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του γιου του και συγκεκριμένα τη σχέση του με τον Αντώνη (Ορέστης Χαλκιάς) και ξεσπάει εναντίον του, ξυλοκοπώντας άγρια εκείνον και τη μητέρα του, η οποία μπαίνει στη μέση προκειμένου να τον προστατεύσει.

    Βέβαια, αυτό δεν τον σταματά με αποτέλεσμα να συνεχίζει να χτυπά σύζυγο και γιο, σε μια σκηνή που συγκλόνισε και προκάλεσε ανατριχίλα, με όλο το Twitter να μιλάει γι’ αυτό.

    Το δεύτερο επεισόδιο του Maestro πραγματικά έκοψε την ανάσα, αφού δυστυχώς αυτά τα βίαια περιστατικά εκτυλίσσονται και στην πραγματικότητα.

    Τα social media πήραν «φωτιά» με αρκετούς χρήστες να τονίζουν πως η έναρξη του χθεσινού επεισοδίου αποτυπώνει τον πόνο με εικόνες που δύσκολα μπορεί αντέξει κάποιος.

    Δείτε απόσπασμα:

    Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

    Δείτε τα κορυφαία tweets για το δεύτερο επεισόδιο του Maestro:

    Διαβάστε επίσης:

    Σάρωσε το Maestro στο MEGA – Υποκλίθηκε το Twitter



    ΣΧΟΛΙΑ