• Media

    Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Σουηδία

    • NewsRoom
    Μαρίνα Σάττι

    Μαρίνα Σάττι


    Τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι.

    Πρόκειται για απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ, ενώ η ανακοίνωση έγινε μέσα από την εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, Στούντιο 4.

    Η Μαρίνα Σάττι, παραχωρώντας την πρώτη συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ, αποκάλυψε ότι είναι η τρίτη φορά που δέχεται πρόταση για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν διαφορετική.

    Όπως δήλωσε,φέτος ένιωσε έτοιμη και είπε το μεγάλο «ναι».

    Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός δέχθηκε με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μια συμβολική χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

    Όσο για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι, αυτό δεν έχει ακόμη επιλεγεί.

    Γι’ αυτό, τόσο η ΕΡΤ και η δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company όσο και η ερμηνεύτρια επιθυμούν η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται.

    Στο πλαίσιο αυτό, από αύριο κιόλας, 25 Οκτωβρίου 2023, στο email [email protected] μπορούν όποιοι δημιουργοί το επιθυμούν να στείλουν, έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, τις δικές τους προτάσεις ολοκληρωμένων τραγουδιών.

    Υπενθυμίζεται ότι βάσει των κανονισμών της EBU, τα τραγούδια πρέπει να είναι πρωτότυπα και ακυκλοφόρητα, με μέγιστο χρόνο τα 3 λεπτά.

    Σημειώνεται ότι η Eurovision 2024 θα διεξαχθεί στo Μάλμε της Σουηδίας‚ από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρίνα Βερνίκου: Στη Eurovision ο Βίκτωρας πέρασε με το σπαθί του και όχι λόγω επωνύμου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ