• LIFE&STYLE

    Μαρίνα Βερνίκου: Στη Eurovision ο Βίκτωρας πέρασε με το σπαθί του και όχι λόγω επωνύμου (video)

    Μαρίνα Βερνίκου

    Μαρίνα Βερνίκου


    Για τη συμμετοχή του ανηψιού της, Victor Vernicos στη Eurovision 2023 μίλησε η γνωστή φωτογράφος, Μαρίνα Βερνίκου.

    Η γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας μίλησε στο Breakfast @ Star για τον Βίκτωρα και διέψευσε τις κακές γλώσσες που λένε ότι ο 16χρονος καλλιτέχνης ανέλαβε την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό λόγω του επωνύμου του.

    Αρχικά, η Μαρίνα Βερνίκου δήλωσε πόσο υπερήφανη είναι ολόκληρη η οικογένεια του Βίκτωρα για εκείνον, παρά τον αποκλεισμό του.

    Όπως τόνισε η ίδια, ο 16χρονος επιλέχθηκε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας με αξιοκρατικές διαδικασίες.

    «Μίλησα με την ξαδέλφη μου και μου είπε ότι είναι όλοι πάρα πολύ περήφανοι για τον Βίκτωρα. Είναι τεράστια επιτυχία που σε αυτή την ηλικία έφτασε να εκπροσωπήσει μια ολόκληρη χώρα στη Eurovision. Η μητέρα του είναι το ίδιο περήφανη για τον γιο της. Έχει όλη τη ζωή μπροστά του και το μέλλον θα είναι όλο και πιο λαμπρό», είπε χαρακτηριστικά.

    Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έκανε η Εύη Δρούτσα για τον 16χρονο, η Μαρίνα Βερνίκου ανέφερε: «Ο καθένας έχει την άποψή του και καθενός η άποψη είναι σεβαστή. Απλά θα πω ότι πρέπει να έχεις μία πορεία για να φτάσεις μέχρι τη Eurovision, δεν μπορεί να φτάσει ο καθένας, επειδή έχει κάποιο επώνυμο».

    «Ο Βίκτωρ δεν πέρασε στη Eurovision λόγω του επωνύμου του, ψηφίστηκε και από το κοινό και από την ΕΡΤ και πήγε εκεί με το σπαθί του. Είναι κατά την άποψή μου άδικη αυτή η δήλωση, αλλά σεβαστή», είπε κλείνοντας.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ