• Media

    «Αρμαγεδδών» μετά τη δικαστική κόντρα ΣΚΑΪ (Κουτσαυτάκη) και Tony Productions (Αντώνη Κανάκη)

    Εύη Κουτσαυτάκη - Αντώνης Κανάκης

    Εύη Κουτσαυτάκη – Αντώνης Κανάκης


    «Ο πόλεμος είναι όπως η αγάπη: Πάντα βρίσκει έναν τρόπο…» υποστήριζε ο Μπέρτολτ Μπρεχτ και πράγματι το πασίγνωστο quote του Γερμανού συγγραφέα ταιριάζει «γάντι» στις σχέσεις μεταξύ καναλιών – και των ανθρώπων τους φυσικά – με τους διάσημους παρουσιαστές, τις λαμπερές τηλεπερσόνες και τους έγκριτους δημοσιογράφους:

    Το αρχικό αθώο «φλερτ», το πρώτο σπίρτο που ανάβει σε μια κοσμική ή κοινωνική συνάντηση, μπορεί να μετατραπεί σε χρόνο DT σε έναν πλατωνικό έρωτα χωρίς μεγάλες προσδοκίες (συνεργασίας) ωστόσο αν η σχέση περάσει στο «παρασύνθημα» και στα προκαταρκτικά, τότε αρχίζει ο τρελός έρως, οι αρραβώνες, οι υποσχέσεις, τα προγαμιαία σύμφωνα και τελικά ο γάμος. Και αν αυτός ματαιωθεί ή διαλύσει πριν την ώρα του, ε τότε ξεσπά με μαθηματικά ακρίβεια ο πόλεμος. Πιο βίαιος, πιο σφοδρός, πιο σαρκοβόρος, πιο αιμοσταγής από αυτόν που έπεται του διαζυγίου.

    Όπως αυτός που «φούντωσε» μεταξύ ΣΚΑΪ και Tony Productions – και για να δώσουμε «πρόσωπο» στις εταιρείες – μεταξύ της διευθύνουσας συμβούλου του ΣΚΑΪ, Εύης Κουτσαυτάκη και του εκπομπάρχη του «Ράδιο Αρβύλα» Αντώνη Κανάκη που ενώ πήγαν να δέσουν τις τύχες τους το μακρινό 2018, κατέληξαν σήμερα να αλληλοσπαράσσονται με ανακοινώσεις εκατέρωθεν, στη σκιά της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει το κανάλι για την αγωγή που κατέθεσε ο σατιρικός παρουσιαστής ζητώντας 2,3 εκατ. ευρώ. Για εκπομπές που είχε δώσει υπόσχεση να μεταδώσει, ούτε καν, για πρόγραμμα που είχε υπογράψει να παραχθεί για τον σταθμό του Φαλήρου και απλώς δεν έγιναν. Για έναν γάμο που δεν τελέστηκε.

    Συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια

    Το μακρινό πλέον 2018 (Δεκέμβριο) δηλαδή πριν πέντε χρόνια, ανακοινώνεται μετά τυμπανοκρουσιών η ένταξη στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ των δύο εκπομπών του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» μετά από συμβόλαιο το οποίο κανονικά θα έληγε τον Ιούνιο του 2020.

    Ήταν λίγο μετά αφότου οι συντελεστές των εκπομπών είχαν αποχωρήσει επεισοδιακά από τον ΑΝΤ1 με το κεφάλι ψηλά λόγω των υψηλών μεγεθών τηλεθέασης που απολάμβαναν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

    Με τον ΣΚΑΪτα μιλήσανε τα συμφωνήσανε: Θα τους ανήκε η καθημερινή late night ζώνη από Δευτέρα έως και Πέμπτη ενώ θα αποβιβάζονταν στο κανάλι περί τις αρχές του Νοεμβρίου του 2019.

    Στη συνέχεια φάνηκε σαν ο Αντώνης Κανάκης να …έπαιζε καθυστερήσεις, με διάφορες δικαιολογίες μεταξύ των οποίων ότι περίμενε την έλευση του δεύτερου παιδιού του χτυπώντας 1-2 αναβολές στα συμπεφωνημένα.

    Το gossip της εποχής έκανε λόγο για διάσταση απόψεων, για σύννεφα πολέμου πριν καν ξεκινήσει η επαγγελματική σχέση των δύο πλευρών, για γκρίνιες Κανάκη επειδή δεν ήθελε να συνυπάρξει με το «Big Brother»… Και περνάει ο Δεκέμβριος, περνάνε και οι πρώτες ημέρες του χρόνου (2020) έρχονται και οι Αλκυονίδες Ημέρες και δεν παραδίδεται καμία εκπομπή στο κανάλι. Και αίφνης στις 21/1 οι «Ράδιο Αρβύλα» ανακοινώνουν από τον επίσημο λογαριασμό τους στα social media την απόφασή τους να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον ΣΚΑΪ. Ποια συνεργασία;;;;!!!

    Το κείμενο που δημοσίευσαν αναφέρει τα εξής: «Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον. Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: Πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

    Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του ΣΚΑΪ. Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

    Όταν η Κουτσαυτάκη ενημερώθηκε από τα Social

    Με τον ίδιο τρόπο ενημερώθηκαν και τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Από τα social.

    Για να απαντήσουν: «Ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΚΑΪ. Ο σταθμός από την πρώτη ως και την τελευταία ημέρα ήταν τυπικός στις συμβατικές υποχρεώσεις του, την ίδια στιγμή που εκείνος δεν τις τήρησε. Μετά από συνεχείς αναβολές και παράλογες απαιτήσεις ήλθε αυτή η ανακοίνωση από την πλευρά του για να οριστικοποιήσει τη διακοπή της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την ομάδα του».

    Τι είχε συμβεί;

    Προηγήθηκε αδυσώπητη ανταλλαγή e-mail σε έντονο ύφος μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών του καναλιού και του Αντώνη Κανάκη ως εκπομπάρχη και παραγωγού ο οποίος είχε «κολλήσει» σε μια απαίτηση για ένα συγκεκριμένο lead in θέτοντας παράλληλα και νέους όρους για να κάνει την πρεμιέρα του, με τους οποίους (όρους) το κανάλι διαφωνούσε ρητά.

    Όταν το Πρωτοδικείο έριξε «λάδι» στη φωτιά

    Η φωτιά του πολέμου σιγο-έκαιγε όλα αυτά τα χρόνια και «φούντωσε» ξανά όταν το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας αποφάσισε πριν 10 ημέρες να κρίνει νόμιμη την καταγγελία της σύμβασης από τον ΣΚΑΪ με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία TONY PRODUCTIONS, τον Ιανουάριο του 2020. Ο Αντώνης Κανάκης και η εταιρεία του προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η καταγγελία της σύμβασης και να τους καταβληθεί αποζημίωση ύψους 2.232.927 ευρώ στην εταιρεία και 250.000 ευρώ στον κ. Κανάκη, προσωπικά. Επιπλέον, το δικαστήριο υποχρεώνει τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία να καταβάλλουν δικαστικά έξοδα ύψους 15.298 ευρώ.

    Το δικαστήριο δέχθηκε επί της ουσίας ότι τόσο ο κ. Κανάκης, όσο και η TONY PRODUCTIONS παραβίασαν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις καθώς αρνήθηκαν να παράξουν και να μεταδώσουν τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο.»

    Χτυπήματα κάτω από τη μέση

    «Στη σάτιρα ενοχλούνται οι ένοχοι»

    Στην εκπομπή της περασμένης Δευτέρας (19/2), ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα της σάτιρας, επισημαίνοντας ότι εκείνοι που συνήθως ενοχλούνται είναι αυτοί που είναι ένοχοι για όσα τους «καταλογίζει» η σάτιρα.

    «Υπάρχει ένας κανόνας στη σάτιρα που λέει ότι αυτοί που ενοχλούνται περισσότερο είναι αυτοί που είναι ένοχοι για όλα όσα η σάτιρα τους καταλογίζει. Στο παρελθόν, όταν η πολιτική και η δημοσιογραφική εξουσία δέχονταν τα βέλη της σάτιρας, δεν έμπαιναν ποτέ στη διαδικασία του διαλόγου. Είχαν τουλάχιστον την ανωτερότητα και το μεγαλείο να τη δεχτούν. Σήμερα δεν συμβαίνει αυτό, όχι μόνο γιατί είναι “μικροί” οι άνθρωποι που εμπλέκονται αλλά και γιατί έχουν αυτό το στοιχείο της επιβολής, που θέλουν να ελέγξουν τα πάντα.

    Πουθενά παγκοσμίως δεν θα ήταν θέμα αυτό το πράγμα. Μόνο στην Ελλάδα – μάλλον – συζητάμε για την ελευθερία του λόγου, της Τέχνης και της σάτιρας. Αν δείτε τι έχει ειπωθεί μέσω της μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο για την πολιτική ή για κοινωνικούς λόγους… γίνονται πολιτιστικές αναφορές, βραβεύονται αυτά τα έργα. Μόνο όμως στο δικό μας μικροαστικό και ό,τι να ‘ναι περιβάλλον μπορούμε να συζητάμε τέτοια πράγματα.

    Δείτε τώρα πώς γίνεται κάτι θέμα εκ του μη όντος. Έχουμε κατ’ αρχάς αυτόν που ενοχλείται από τη σάτιρα, καλός μαθητής του Γκέμπελς, ξέρει τι θα κάνει αυτός: Διαστρεβλώνει όλη την αλήθεια.

    Το βαφτίζουν αυθαίρετα “παρακίνηση βίας”, ενώ κανένας άλλος από εμάς δεν έχει κάνει αυτόν τον παραλληλισμό και μετά ταΐζουν αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα στους δικούς τους στα ΜΜΕ.

    Και το παίρνουν μετά οι δημοσιογράφοι και έχουμε τα “έπρεπε να παρακινήσει σε βία;”. Τα “άσε μας κουκλίτσα μου” εδώ κολλάνε. Επειδή σου το είπε ο Πορτοσάλτε; Βήμα 2ο: αυτά μετά κάνουν τη δουλειά, αρχίζουν λοιπόν αυτές οι ερωτήσεις, γίνεται συζήτηση.

    Και προσέξτε: Οι δημοσιογράφοι που θα έπρεπε να είχαν τεράστια ευαισθησία σε θέματα ελευθερίας του λόγου, στις υπόλοιπες χώρες παλεύουν και χάνουν τη ζωή τους για την ελευθερία του λόγου. Και φυσικά δεν μιλάμε για όλους τους δημοσιογράφους. Είναι μια αυτονόητη διευκρίνιση, που είναι καλό όμως να την κάνουμε» είπε ο παρουσιαστής. Γιατί τα είπε;

    Όλα αυτά ειπώθηκαν με αφορμή το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στον Πάνο Βλάχο και τον Άρη Πορτοσάλτε και εξαιτίας του στίχου (μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε). Στη συνέχεια ο Κανάκης αναφέρθηκε στη Δικαιοσύνη, κάνοντας ευθεία επίθεση στον ΣΚΑΪ τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο τηλεοπτικός σταθμός «τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης».

    «Ο ΣΚΑΪ τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης»

    «Και τρίτο στάδιο, βέβαια, η Δικαιοσύνη: Πρέπει να τα απαγορεύσουμε αυτά τα πράγματα, πρέπει να τιμωρηθούν. Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να μην τα πηγαίνει καλά με την ουσία της Δικαιοσύνης αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ ότι τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Και εκεί μπορούν σίγουρα να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι πραγματικά ντροπιαστικά αυτά τα πράγματα που γίνονται» είπε και πρόσθεσε:

    «Είμαστε Ιράν, είμαστε τόσο πίσω και το σύστημα παίζει αυτό το παιχνίδι τόσο ανεγκέφαλα με τέτοια θέματα όπως είναι η ελευθερία του λόγου και το δικαίωμα οποιουδήποτε καλλιτέχνη να εκφράζει ό,τι θέλει. Και ξαναλέμε: όλα αυτά από ένα αυθαίρετο συμπέρασμα και μία διαστρέβλωση της αλήθειας, γιατί έτσι τους βολεύει. Είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα αυτά.

    Αυτοί οι άνθρωποι ποτέ δεν απαντούν επί της ουσίας, πάντα και μόνο λασπολογία. Το τι βία έχουμε υποστεί εμείς από αυτούς… θυμάστε τι έλεγαν τότε για τα Τέμπη; Θυμάστε τις εκπομπές που είχαμε κάνει τότε και η ΕΣΗΕΑ αντί να επιτεθεί σε αυτούς τους ανθρώπους έβγαλε ανακοίνωση εναντίον μας. Τα θυμάστε αυτά τα πράγματα;

    Υπάρχει και αυτή η διχαστική λογική ότι ή συμφωνείς μαζί τους ή αν διαφωνείς είσαι αριστερός. Δεν υπάρχουν σκεπτόμενοι πολίτες σε αυτή τη χώρα, ελεύθεροι ανεξάρτητοι πολίτες. Αυτό το δίπολο πάντα, γιατί αυτό μας βολεύει.
    Άρη, μη στεναχωριέσαι. Αν δεν αρκούν τα αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα του αφεντικού σου, με τα οποία κινείσαι, οι μυστικοί αστυνομικοί που σε φυλάνε, τα ελικόπτερα που πετάνε από πάνω σου, οι διμοιρίες των ΜΑΤ που παραμονεύουν… θα σε προστατεύσουμε εμείς, γιατί είσαι ένα πολύτιμο αγαθό για τη σάτιρα και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να σε πειράξει».

    Η πληρωμένη απάντηση του ΣΚΑΪ

    Κύριε Κανάκη, μπορείτε να συνεχίζετε να βγάζετε χολή… H Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης

    Η αναφορά του παρουσιαστή στη Δικαιοσύνη και τον ΣΚΑΪ ενόχλησε σφόδρα τα στελέχη του σταθμού του Φαλήρου, τα οποία απάντησαν με μια σκληρή ανακοίνωση:

    «Ο κύριος Α. Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά ‘τη λειτουργία της δικαιοσύνης’, τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ.

    Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκατ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου.

    Χρήματα τα οποία άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται καθημερινά με λαϊκίστικες φανφάρες και δήθεν επίγνωση των δυσκολιών που περνάνε, δε θα δούνε ποτέ και ας δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Λυπούμαστε κύριε Κανάκη που γνωρίζουμε πώς λειτουργεί η Δικαιοσύνη και σας στεναχωρήσαμε. Μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χολή. Περαστικά σας και με τις υγείες σας».

    Η απάντηση Κανάκη και συνολικά των «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε λίγες ώρες μετά…

    «Σήμερα, ο ΣΚΑΪ έκρινε ότι έπρεπε να βγάλει «απαντητική» ανακοίνωση για όλα όσα ειπώθηκαν στο Ράδιο Αρβύλα σχετικά με το σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου.

    Τον ευχαριστούμε, αφού η ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε με εντυπωσιακή ακρίβεια όλα τα λεγόμενά μας:

    -Δεν απάντησαν τίποτα επί της ουσίας, ούτε για την ελευθερία του λόγου, ούτε για τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους που έχουν προδώσει τις πλέον βασικές δημοσιογραφικές αρχές, ούτε για την προπαγάνδα και πως έντεχνα διαστρεβλώνουν την αλήθεια, ούτε για τη χρήση της διαστρέβλωσης και της δικαστικής απειλής ως μέσο ελέγχου των αντίθετων απόψεων.

    -Δεν διατυπώθηκε σε κανένα σημείο της ανακοίνωσής τους ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και ανεξάρτητα πρέπει να λειτουργεί.

    -Και τέλος, ακολουθώντας τις προπαγανδιστικές μεθόδους, στις οποίες είναι ομολογουμένως εξπέρ, μετακίνησαν αυθαίρετα το θέμα σε κάτι εντελώς μα εντελώς άσχετο και συγκεκριμένα στη δικαστική διαμάχη της εταιρείας μας με τον ΣΚΑΪ η οποία πρωτόδικα και μόνο, μέχρι στιγμής, κρίθηκε υπέρ τους.

    Παράλληλα βέβαια, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα, «πετώντας» ποσά που δήθεν διεκδικούμε παρότι δεν τα δουλέψαμε, ενώ η αλήθεια είναι ότι η απαίτησή μας αφορά κόστη παραγωγής και ζημίες που η παράνομη κατά την άποψή μας καταγγελία των τότε συμβάσεών μας από πλευράς τους, προξένησε στην εταειρία μας.

    Και μάλιστα (εδώ ξεκαρδιζόμαστε), χρησιμοποιούν στην ανακοίνωσή τους και τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους που καθημερινά παλεύουν για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους και για τους οποίους ως γνωστόν, ο ΣΚΑΪ νοιάζεται ιδιαιτέρως.

    Η πεμπτουσία του λαϊκισμού.

    Οπότε και πάλι ευχαριστούμε για την ανακοίνωση και σας παρακαλούμε μην σταματήσετε, γιατί κάθε φορά που μιλάτε κάνετε τη δουλειά μας πιο εύκολη.

    Ράδιο Αρβύλα».

    Και οι υποστηρικτές…

    Φαίη Σκορδά για Κανάκη, Πορτοσάλτε και ΣΚΑΪ: «Είμαστε κι εμείς εδώ, δεν μας λογόκρινε κάποιος»

    Η Φαίη Σκορδά, στον αέρα του “Fays Time” την Τετάρτη το μεσημέρι, τοποθετήθηκε σχετικά με την κόντρα με τις δημόσιες ανακοινώσεις ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον ΣΚΑΪ.

    «Αυτό που δεν καταλάβω μέχρι στιγμής είναι τι σχέση έχει ο ΣΚΑΪ σαν κανάλι με τον κύριο Πορτοσάλτε. Άσχετα από τα δικαστικά με τις ενάρξεις, τις πρεμιέρες και τα συμβόλαια που λύθηκαν και την απόφαση του δικαστηρίου. Ένα δικό μου σχόλιο είναι ότι ήταν μια προσωπική απάντηση στο συγκεκριμένο κείμενο -δεν το λέω δελτίο τύπου, πρέπει να το σχολιάσω αυτό-, αλλά από την άλλη πρέπει να πω ότι ένα κανάλι δεν είναι ένας άνθρωπος. Διαφωνείς; Συμφωνείς; Τον έχεις θεό σου; Δεν θέλεις να τον βλέπεις και θέλεις να αλλάξεις κανάλι; Είμαστε κι εμείς εδώ κι άλλοι εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι δουλεύουν σε αυτό το κανάλι. Εμείς το συγκεκριμένο θέμα το σχολιάσαμε. Πώς γίνεται ένα ολόκληρο κανάλι να ταυτίζεται με έναν εργαζόμενο γιατί όλοι εργαζόμενοι είμαστε φαντάζομαι και δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

    «O Κανάκης ξέρει μέσα του ότι η Δικαιοσύνη είναι αυτή και την εμπιστευόμαστε»

    «Αν ήταν έτσι, εμείς στην εκπομπή πως παίξαμε αυτό το θέμα; Σε εμένα πώς επιτρέπεται να έχω καθημερινά συγκεκριμένες απόψεις; Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και ήρθα εδώ, ήξεραν ποιον πήραν και ποιες είναι οι απόψεις. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Επίσης, όταν οι Ράδιο Αρβύλα έφυγαν από τον ΑΝΤ1 και ήρθαν εδώ, ήξεραν ποιους πήρανε. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία.

    Πρέπει να το πω και οφείλω, όπως το κάνω και για τον ΑΝΤ1 τώρα που είμαι εδώ, δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο να μου πει: αχ μην πεις κάτι για τον Πορτοσάλτε.»…

    Διαβάστε επίσης:

    Πόλεμος ανακοινώσεων Κανάκη – ΣΚΑΪ

    Οι «σκοτωμοί» στα κανάλια, ο εφοπλιστής που ψάχνει κανάλι, ο χαμός με τον Μένιο και γιατί τσακώνονται οι καναλάρχες

    Η νέα κίνηση ματ του ANT1, η Άλτερ Έγκο και το Χρηματιστήριο, τα 6+1 συμβόλαια παρουσιαστών που λήγουν και το νέο εγχείρημα της Κοσιώνη



    ΣΧΟΛΙΑ