• LIFE&STYLE

    Με πρόκληση τοκετού γεννάει τις επόμενες ώρες η Μέγκαν Μαρκλ – Ποιο είναι το φύλο του μωρού

    μεγκαν μαρκλ-πριγκιπας χαρι

    Χάρι και Μέγκαν


    Με μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον αναμένει ολόκληρος ο πλανήτης τον ερχομό του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο οι αρχικές ημερομηνίες τοκετού που είχαν δοθεί έχουν περάσει. Το γεγονός αυτό έχει πυροδοτήσει φήμες.

    Αρχικά, αυτό που είχε γίνει γνωστό ήταν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ θα γεννούσε τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου, κάτι που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι το μωρό έχει ήδη γεννηθεί και το κρύβουν, καθώς οι γονείς του θέλουν να περάσουν χρόνο με το νέο μέλος της οικογένειάς του.

    Τα παραπάνω έχει διαψεύσει το Παλάτι, ενώ σύμφωνα με πηγές που επικαλλείται ο βρετανικός Τύπος, σε περίπτωση που το παιδί δεν έχει γεννηθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες, η Μέγκαν θα μεταφερθεί στο μαιευτήριο για να ξεκινήσει ο τοκετός της τεχνητά.

    Βέβαια, η πρώην πρωταγωνίστρια του «Suits» έχει εκφράσει την επιθυμία της να γεννήσει στην οικία τους, στο Frogmore Cottage ενώ στο πλευρό της θα βρίσκονται ο σύζυγός της, Χάρι και η πολυαγαπημένη της μητέρα, Ντόρια Ράγκλαντ. Μάλιστα, η μητέρα της βρίσκεται στο σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται στα εδάφη του βασιλικού κάστρου, από τις 16 Απριλίου.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Μέγκαν κυκλοφορεί μόνο στους απέραντους κήπους της οικίας τους προκειμένου να πάρει καθαρό αέρα.

    Η πρόκληση του τοκετού λέγεται ότι θα γίνει στο νοσοκομείο Frimley Park Hospital του Σάρεϊ, το οποίο απέχει μόνο 25 χιλιόμετρα από την κατοικία τους.

    Ο Βρετανός μαιευτήρας Κλάιβ Σπένς Τζόουνς από το Whittington Hospital, στο βόρειο Λονδίνο, δήλωσε στη Daily Mail πως οι έγκυες γυναίκες άνω των 36 ετών -η Μέγκαν Μαρκλ είναι 37 ετών- σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, θα πρέπει να σκέφτονται την πρόκληση τοκετού όταν βρίσκονται κοντά στην πιθανή ημερομηνία τοκετού, επειδή αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο.

    Ταυτόχρονα, ο πρίγκιπας Χάρι ακύρωσε το προγραμματισμένο του ταξίδι για το Άμστερνταμ για τις 8 Μαΐου με το Παλάτι να αρνείται ότι αιτία ήταν η έλευση του γιου ή της κόρης του.

    μεγκαν-μαρκλ-χαρι
    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο

     

    Κορίτσι ή αγόρι;

    Ακόμα ένα φανταστικό σενάριο σκέφτηκαν με το μυαλό τους οι φανατικοί θαυμαστές του βασιλικού ζευγαριού, σύμφωνα με το οποίο, το φύλο του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν είναι κορίτσι, καθώς στην κυριακάτικη λειτουργία, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε φορώντας ένα ροζ σύνολο!

    Το νέο βασιλικό μωρό, όταν γεννηθεί, θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και θα είναι το όγδοο κατά σειρά δισέγγονο της μακροβιότερης βασίλισσας στον κόσμο.

    Η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει ένα ροζ σύνολο στην κυριακάτικη λειτουργία

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μέγκαν Μαρκλ: Η αλήθεια πίσω από το αστρονομικό ποσό για την επιστροφή της στο Suits

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι θα ανακοινωθεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα «σύννεφα» στο Παλάτι; Γιατί Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι έκαναν unfollow την Κέιτ και τον Ουίλιαμ



    ΣΧΟΛΙΑ