• LIFE&STYLE

    Έτσι θα ανακοινωθεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε

    • NewsRoom
    μεγκαν-χαρι

    Η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν και ο Δούκας του Σάσεξ Χάρι στη Νέα Ζηλανδία


    Όλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την γέννηση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας, του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες που ισχυρίζονται ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη γεννήσει, ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του Παλατιού, τις οποίες επικαλλούνται βρετανικά Μέσα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

    Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το Παλάτι του Κένσινγκτον πρόκειται να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση, μόλις γεννηθεί το μωρό.

    Ποιες είναι, όμως, οι ενδείξεις που έχουν πείσει πολλούς ότι το βασιλικό μωρό έχει ήδη γεννηθεί και το κρατούν μυστικό;

    Πρώτα απ’ όλα, λέγεται ότι έχουν περάσει οι 9 μήνες και η Μέγκαν Μαρκλ θα έπρεπε ήδη να έχει φέρει στον κόσμο το μωρό της, ωστόσο την φήμη αυτή διαψεύδουν τα βρετανικά Μέσα.

    Υποψίες, βέβαια, κίνησε και η ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι στα τέλη Μαρτίου, η οποία αναφέρει το εξής:

    «Έχουν λάβει την προσωπική απόφαση να κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδια γύρω από τον ερχομό του μωρού τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν με όλους τα χαρμόσυνα νέα, αφού πρώτα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν ιδιωτικά, ως μία καινούρια οικογένεια».

    Την εν λόγω ανακοίνωση ερμήνευσαν κάποιοι ως παραδοχή ότι το μωρό έχει ήδη γεννηθεί και ήδη γιορτάζουν ως νέα οικογένεια.

    μεγκαν-μαρκλ-χαρι
    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο

    Ακόμη το γεγονός ότι κανείς δεν έχει δει δημόσια την Μαρκλ από τον Μάρτιο είναι ακόμη ένας λόγος που έχει πυροδοτήσει τις φήμες.

    Τέλος, το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία για τον εορτασμό των Invictus Games 2020 προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς ένας πατέρας δεν θα άφηνε το νεογέννητο μωρό του.

    χαρι-μεγκαν
    Χάρι και Μέγκαν

    Όπως αναφέρει η βασιλική ανταποκρίτρια Βικτόρια Μέρφι, θα γίνει επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι τη στιγμή που η Μέγκαν θα βρεθεί στο μαιευτήριο για να γεννήσει το μωρό της, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

    Μία δεύτερη ανακοίνωση θα έρθει από το Παλάτι, μόλις γεννηθεί το μωρό.

    Όπως διευκρίνισε, η ίδια η Μέρφι, τα σχέδια του Χάρι για το ταξίδι του στην Ολλανδία μπορεί να αλλάξει μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς ήταν προγραμματισμένο από τις αρχές του νέου χρόνου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα «σύννεφα» στο Παλάτι; Γιατί Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι έκαναν unfollow την Κέιτ και τον Ουίλιαμ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια ονόματα είναι φαβορί για το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν σύμφωνα με τα στοιχήματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέιτ Μίντλετον-Μέγκαν Μαρκλ: Ποια το φόρεσε καλύτερα

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Το 200 χιλ. δολ. baby shower της Μέγκαν Μαρκλ – Ποιοι έδωσαν το «παρών» και ποιοι την σνόμπαραν



    ΣΧΟΛΙΑ