• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ: Η αλήθεια πίσω από το αστρονομικό ποσό για την επιστροφή της στο Suits

    • Νίκη Καξερή
    μεγκαν μαρκλ

    Πάτρικ Τζ. Άνταμς και Μέγκαν Μαρκλ για τη σειρά «Suits»


    Αμοιβή εκατομμυρίων φημολογείται τις τελευταίες ημέρες ότι προσφέρει η παραγωγή του δικαστικού δράματος Suits στην Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να επιστρέψει για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Ο βρετανικός Τύπος και συγκεκριμένα η Daily Star επικαλείται ανώνυμες πηγές που υποστηρίζουν ότι το NBC προσφέρει από 2 μέχρι και 6 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπική οργάνωση που θα επιλέξει η Δούκισσα του Σάσεξ για να ενσαρκώσει μία τελευταία φορά το ρόλο της Ρέιτσελ Ζέιν.

    Μάλιστα, η ίδια πηγή προχώρησε μέχρι και σε λεπτομέρειες αναφέροντας ότι τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μόλις μία ημέρα, καθώς πρόκειται για μία δίλεπτη σκηνή, ενώ η Ρέιτσελ στη σειρά θα είναι επίσης έγκυος και παντρεμένη με τον πρώην πρωταγωνιστή της σειράς Μάικ (Πάτρικ Τζ. Άνταμς).

    Όλα τα παραπάνω έρχεται να διαψεύσει με δημοσίευμα το Harper’s Bazaar, καθώς δεν υπάρχει καμία πρόταση προς την Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψει στο Suits. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, μονάχα μία μικρή απογοήτευση στους θαυμαστές της πρώην ηθοποιού, καθώς πλέον η Μέγκαν έχει αποδεχτεί πλήρως το νέο ρόλο της στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι.

    Όπως είναι γνωστό, η ίδια εγκατέλειψε την καριέρα της, ενώ διέγραψε όλα τα προφίλ που είχε στα social media, σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο και πλέον ζει μία παραμυθένια ζωή αφού παντρεύτηκε έναν πραγματικό πρίγκιπα.

    Από την άλλη, σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που όντως γινόταν πρόταση στην Μέγκαν Μαρκλ και εκείνη την αποδεχόταν, θα υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από το Παλάτι και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

    Όσον αφορά στην τηλεοπτική σειρά, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, δεν υπάρχουν καθόλου σχέδια για την επιστροφή της Μέγκαν Μαρκλ, κάτι που οφείλεται εν μέρει και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το Suits στο τελευταίο επεισόδιο της Μέγκαν Μαρκλ.

    Όπως σημειώνει το περιοδικό, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επισήμως ο αρραβώνας της Μέγκαν και του Χάρι, η τηλεθέαση του Suits είχε ήδη πάρει τον κατήφορο. Συνεπώς, η παραγωγή δεν σχεδιάζει να δώσει τα αστρονομικά ποσά που ακούγονται αφού όπως φαίνεται δεν θα αποφέρει τα επιθυμητά κέρδη.

    Τα τελευταία επεισόδια του Α’ μέρους του 7ου κύκλου προβλήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017 και προσέλκυσαν 1.6 εκατομμύρια τηλεθεατές. Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα και την επικείμενη αποχώρησή της από τη σειρά, τα νούμερα του δεύτερου μισού του 7ου κύκλου που προβλήθηκαν τον Μάρτιο του 2018, βούλιαξαν σημειώνοντας 1.18 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ κάποια επεισόδια έπεσαν και πιο κάτω από το εκατομμύριο.

    Όσο για το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε η Μέγκαν, εκείνο προσέλκυσε 1.06 εκατομμύρια, ιδιαίτερα χαμηλό νούμερο για ένα τόσο πολυδιαφημιζόμενο γεγονός.

    Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, λέγεται ότι όσο συμμετείχε στη σειρά πληρωνόταν 50.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

    μεγκαν-μαρκλ-χαρι
    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
    Βασίλισσα Ελισάβετ και Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλο το cast του Suits στον παραμυθένιο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιακή η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον για το 2019

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέγκαν Μαρκλ και Κάιλι Τζένερ με το ίδιο φόρεμα



    ΣΧΟΛΙΑ